Az a nagy problémád hogy én elmondom a generátort?
Ez de szánalmas.Ennyi a bajod?
Nem tünt fel hogy január óta nem közlöm mi van a motorokkal?
Ja és a generátor már 3/4-éves és köszöni jól van.
Ja igen,hétvégén a tiszteletedre lezsírozom a lengőkarcsapágyakat és lefestem a lengőkart,csak hogy legyen min rágcsálnod.
Bár van mozi,színház,BARÁTOK,CSALÁD amin élhetnéd az életed de neeeem te velem foglalkozol.
Na de egyebkent, mit lehet egy olyan embertol varni aki elkezdi a sajat nyomorat magyarazni mikozben a tarsasag teljesen masrol beszel ?
Sanyit hallgattuk langallozas kozben mikor te ekezdted magyarazni a generatoros sztoridat hogy miert is kellett csereld, jol nevelt gyerek vagyok ezert figyeltem csak rad.
Ugyanezt csinaltad mecsekpihenoben is.
Szemelyeskedhetunk hogy ki mirol kezdjen gondolkozni de ha en egy kicsit is fogok rad hasonlitani ilyen idos koromban akkor inkabb ongyilkos leszek.
Hat nevetnem kell rajtad Zoltán :D megint probalkozol itt. Hornet, sv, mind a ket motorom volt. A bandit topicba akkor szolok hozza ha a Szotyiek beszelnek valami normalis temarol. A gumis topicba clamekkal beszeltunk mint ahogy a gpben is. De tenyleg en vagyok ott minden topicban :D
Hat egy merő szégyen vagy :D
Nincs semmi love a Vanyekkal, egyszeruen igaza van :D
Na ja,Csak úgy fejből.
MotoGP,Üzenőfal,Hornet,SV,Bandit,GSXR,YZ,ruhatopik,bumitopik.Ezek a rendszeresek de előfordulsz a yamahánál suzuki GS500-ban és még random sokfelé.
De bassza a csőröd ha én valahova írok..............ébredj már fel és gondolkozz el azon hogy ha vannak barátaid,nem akarsz neten semmit miafaszért nem az ő seggükbe dugod nyakig a fejed és mért engem néztél ki magadnak neten?Miért bánt téged ha én írok máshova?
Ezen ondolkodj el két kürtőskalács közt és húzz a vérba szopni az aktuális liblinged faszát,Pl most Vanyekét,amúgy még tavaly rosszban voltatok azóta megtörtént a nagy lavcsi hogy így elvagy vele?
Még éőben láttam ahogy küzdöttél Vanyekkal és emlékszem mit mondott utána.
Nekem nincs targyalsi alapom ? hát te csinalsz magadbol hulyet itt mindenki elott. Aki ismer az mar kinevet teged mert nevetseges is vagy. Egy széyen vagy Zoltán, jo lenne ha ezt belátnád végre és nem probalnal dobalozni szavakkal mert igy csak rajtad rohog itt mindenki
Amit zoli ír az lehet. Ha letörtek a fülek a jeladóban. Nekem anno sikerült mind a 4et letörni, pedig ismertem ezt a dolgot előtte is. Annyi hogy én a következő gumizásig észre sem vettem, hogy töröttek. Simán pillanat ragasztóval meg lehet ragasztani és tökéletes, nem gányolás, mielőtt valaki ezzel jönne. Persze nálad lehet más a hiba, ez csak ötlet.
Nemmondod hogy tipped sincs róla.
Pedig "mindenttudó,csavarhúzóval szurkáló benfenntes Leventeként" említenek aki minimum 6-8 topikban osztja a megfellebbezhetetlen tanácsait.
Így meghajlok a súlyos tapasztalati tudás és mérhetetlen bölcsesség iránt hisz Auditól-Wolksvagenig,Apriliától-Yamaháig mindenről van tapasztalat s vélemény.
Azert emlitett engem a Zoli mert a minap itt egette sajat magat es a Vanyekkal nevettunk rajta, most probal visszavagni. Kostolgat a kis elettelen venlegeny, de feleslegesen.
Nincs tippem, ha lenne akkor Probaltam volna mar segiteni.
Probalkozz inkabb a gsxr vagy fz vagy monster vaaaaaagy nem is tudom melyik topicokba irkalsz még. Biztos jo esemenydus életed van. Nem is csodalom hisz a fejedben eleg nagy problema van :)
Naaaa,egy elo jarmuipari adatbazisnak ezt kisujjal megy,talan a buszok,kamionok szaz terrabatnyi alap adatai kozt nincs meg minden de a motor-autogyartas tortenelme soran osszegyult minden adat fejbol megvan nalad szal egy ilyen apro sv hiba nem letezik hogy nem megy,hacsak nem hibas a keresorutin,
A leggyakoribb ilyen ok a sebességmérő meghajtójának a rosszul visszarakása miatt letörnek a fogak,a másik tipp inyektorosnál a megégő csatlakozók a váznyakban,elöl.
Talán,szerintem,nem biztos.
Majd Levi megmondja a tutit mert ő már mindent tud.
Nem-nem, semmi ilyesmi. Akksi volt cserélve. De most hogy mondod, igen ritkán a gyújtáskapcsoló elfordítása után fura hangot ad ki és FI hibát jelez. Aztán mégegyszer elfordítván, minden jó és indul a masina.
De te maradsz a kedvencem mindig. Van benned valami amitol igazan szanalmas vagy. Jaaaa hat tudom, az egesz eletedet ismerjuk, ami szanalmas