Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam hogy bekapd a csalit és magadra veszed.
Tény hogy egy olcsó kormány de vállalhatatlanul megbontja a formai egyensúlyát a motornak,otromba olyan vanyekes lesz.Nincs harag neked jó,de hát van hogy másnak nem fogadd el.
Hogyvan az űrhajó?Arra mértnem azt az isteni MZ kormányt teszed fel és eladva a gyárit keresnél legalább tizezret.
Ez fontos.
Megoldódott az exup baki?
És mentél már 09-el?
Zoli! Még mindig egy pitiáner, kis hülye okoskodó gyerek vagy. Majd a föld kihúzza, nyugi
Mi lenne?
Most mi van, vaze?
Ej ha tizenötezer kilométer?
Valóságos zarándokút.
Bezzeg 2000 km után feltörli az SV-vel a kopasz a jobbost és simán kidobod.
Jah nem,az űrhajók nem kerülnek ki illetéktelen kezekbe.
Amúgy minden sima acélkormány vékony szar csak az MZ kormány olcsóbb jóval.
Viszont tény hogy ronda,nem idomos motorral lett kitalálva,túl magas.
De jóaz mert embertelen mennyisáégű kilométer van már benne,15000..............és 4-5 ország................bár az ország kontra kormányt furcsállom,mi köze hozzá.
Ne hallgass idiótákra! Azzal a papírvékony 2800ft-os kormánnyal bejártam 4-5 országot és több mint 15E km-t. És ha hiszed ha nem, még most is az van az 1000-es SV-n.
ha ez az mz kormány minöségre olyan,m a suzuki N-es...akkor engem nem zavar...
hm...gondolkodom,h eladom a pazazt és beujitok magamnak is egy ilxen mz kormányt..zavar,h széles és nem látok telibe a tükörben...
Jah,olyan hajlós papírvékony sz...r is,csak a suzuki cucc 3x drágább,vagy 4x.És még tacskó fíling is.
Mint az mz, nem sok a különbség.
:) :) egyszerre küldtük el a választ....thanx...
ha nem találunk péntekig sv N kormányt,akkor lehet mz lesz.....egyébként a gyári sv kormány milyen paraméterekkel bir,nem tudja vki?
sajna a miénk eléggé meghajlott...
hm...elgondolkodtató...milyen méretei vannak? milyen széles ez az mz kormány kormányvégsuly nélkül? jah én milyen átmérő a felfogatásnál?
A linkelt ETZ kormány 69 centi széles, és természetesen a szabványos 22 mm az átmérője. nekem az került a kis csopperre, mert kényelmesebb volt, mint a gyári "ökörszarvas".
Igen.
mi? egy ilyen mz kormány? http://www.futarmotorosbolt.hu...
néha én is gondolkodok,h lecserélem a 81cm széles pazzaz kormányt vmi keskenyebbre,mert nem látok vissza rendesen a tükörben...
Nekem pl. az van.
suzuki volna a legjobb...
nemtom,h milyen méret az mz...
Legrosszabb esetben ETZ kormány, 3000,- forintért: http://www.futarmotorosbolt.hu...
havernak eldőlt az sv 7végén ebben a genya szeles időben, keresünk egy N kormányt...hogy lehetne felhajtani ilyesmit??
itt a piactéren meg jofogás,vatera se leltem.
Ha tényleg csavarhúzóval ütlegelik bele a szimeringet akkor lesz fejetlen csirkés szaladgálás.
Van porvédő,a tourmaxban szerintem,kérdezz rá.
De igazából nem szükséges mindig.
Epic fail videó lesz.
Csúszógyűrűt hány km-enként kell cserélni?
A Motoralkatresz.eu -nál nincs porvédő a szimeringhez. Szerintetek azt is cseréljem? Ránézésre elég öregnek tűnik...
Hogy lehet FrPetitől rendelni?
Ugyan,nem lehet annyira rossz.
Félek hogy az 18-as karikás lenne, és hang helyett folyamatos sípolást lehetne csak hallani.