Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há most rám akarja tukmálni a drága indexeit.Nézdmá.
Bezzeg mikor volt azokkal az övcsattokkal...............
Akku tudod mit..................nemkell.
Nem akarlak kiforgatni a vagyonodból
Mégegyszer mondom,nem igen foglalkoztat mit mondasz vagy teszel.
Apropó indexed van eladó valamilyen?
Tudod mennyiért?
Jaaa, így mindjárt más, tényleg nem beszélsz a levegőbe
Tsanyit keresd meg, pest kozelben van es mt kormany az s-es motoron. Nezd meg, nincs nagy kulonbseg a ket kormany kozott.

En egy lucas kormanyt tennek ra a nagyvastol, nekem az volt az s-esen es jo volt, alacsonyabb mint a gyari de szelesebb.

Kit érdekel?
Próbálok letompulni hozzád, de van benne kihívás, el kell hogy ismerjem
Most komolyan : ezt a kutyát kerget 50 forintért, ezt miből szűrted le?
Ne küzdj vele,Majdnem ugyanaz.Mindkettő csúnya.Vegyél már egy MZ kormányt.
srácok,nem gondoltam,h igy egymásnak estek az mz kormányom miatt...
egyébként valszeg tényleg az lesz,m nem találok egy nyamvadt sv N kormányt sem...
bevált suzi motorbontó van pesten v környékén...??
Dehogy utálom azokat akik bizniszelnek,nem is érdekel mit mikor hogy.
Téged utállak mert egy gyökér vagy,asszem ez az átalakításra vezethető vissza amikor is faragtál flexel egy fékadapter és mertem mondani hogy én nem tenném fel azóta geciskedsz mert úgy vélted támadlak,ezekután még ok rendben de mikor simán félrehallasz mindent merő rosszindulatból és amikor csak leírom másnak hogy alakítják át olcsón a kormányt,eszemben sincs fikázni vagy bármit leszólni leírom pontrol pontra hogy megint jössz a tetűségeiddel,rendben túlélem nincs gond maradsz ugyanaz a szemét tapló haladjunk.
Utána kérdezik az MZ kormányt.
Írom simán hogy olcsó ugyanolyan mint a gári és hajlik mint a fene,erre ki jön elő egy kő alól és megint rákezd...........naná hogy a Petruska.

És amikor rávilágítok a valóságra hogy tényleg körbekergetnél egy kutyát 50 forintért még személyes sértettséget adsz elő?

Nincs ebben semmi szégyen,anyagias vagy olcsón veszel,drágán eladsz élsz mint hal a vízben.Tedd.
Csak kérlek ne gondold hogy minden írásban amit teszek te lebegsz a szemem előtt,mert nem.Lehet hogy uram bocsá tényleg nem tetszik egy modernebb motoron az MZ kormány mert hülyén mutat szerintem rajta?
És nem az a gond hogy vanyek azt tette rá.
Remélem felfogod.Bár szerintem nem.
Engedd el :) legyen o a topicok kiralya, engem is utal azert mert van motorom amit apuka meg anyuka vett nekem es en soha semmiert nem dolgoztam :)
Az "annyát eladná 10 ezerért" elmondom, hogy mi a valóságban. Csak olyan járművet veszek ami OLCSÓ és tetszik is, ezáltal mindig olyan kocsim-motorom van ami nekem tetszik, viszont vásárlás után másnap már eladó, ha tudok rajta keresni akármennyi forintot is. Nekem idén volt már A5-öm, Q5-öm meg 2 éves Navarám is, de nem azért mert a picsámat játszottam velük, hanem mert értéke alatt megtudtam venni őket ( és 2 héten belül el is keltek még így is piaci ár alatt) De mondok neked egy másik dolgot. Autó-motor kereskedelem! Sok ember van aki ebből él. Mi a gondod ezzel? Irigy vagy? Anyámtól-apámtól soha egy fillért nem kaptam, amim van azért én dolgoztam meg. Te mindenkit utálsz aki kicsit talpraesettebb mint te és nem egy asztalt rak össze 1 héten keresztül 12ezerért? Mindenkinek megvan a lehetősége arra hogy úgy éljen ahogy szeretne. Te szeretsz szopni és kötekedni mindenkivel, nem mindenki ilyen.
Csak hasonló.
De nem ugyanaz.Én veszek.
Az annyát eladná pár tizezerért.
Zoli! Úgy látom beleestél egy általad kiásott verembe
Mint fogalom.......szinonima..........ismerős?
Ha nem vagy szarrágó, akkor miért vagy tele fölöslegesen megvett szarral?
Tévedsz a fogalmakkal.
Én spúr vagyok.
Nem adok annyit amennyit kérnek egy termékér.
Igen tarts mester.
Lengovilla fenyzes, himba felujitas, soroljuk ?
Főnök, rád mindig lehet számítani!
"Próbáltam utalni finoman arra a tényre hogy annyira szarrágó vagy"
Nekem valami itt furcsa Ő volt az aki gombokért akart motort venni és minnél olcsóbban vágott slick-et? Vagy keverem veled? Rádférne már egy önismereti tréning.............szeretnéd, hogy megtartsam Neked?
Drága egyetlen szivem csücske Petruska.
Próbáltam utalni finoman arra a tényre hogy annyira szarrágó vagy,simán kinézem belőled hogy eladod a gyári kormányát az űrhajónak ha tudsz szakítani 10ezret a bizniszen,hisz 4-5 ország és 15000 nél is több van a jó és olcsó MZ-kormányban.
A jobbkormányon, angolozáson és egy többéves töltésgondon kívül húzz már elő valami frissebbet mert ez már avas vicc.
Legalább juss el a bugyis tajtparaszti hasonlatig.
Semmi, csak szeretik egymást.
Ez a szokásos erkély jelenet.
Kedves értelmileg magas fokban visszamaradott Zoluska! Az FZ1 gyárilag túra kormányos, persze ezt neked nem kell tudnod, hisz leragadtál a jobbkormányos angol motoroknál. Elnézzük. Olcsó a kormány ez a gondod? Eddig egy topicba se merted leírni mennyibe van CSAK az, hogy legyen töltésed a sok untángyártott, háztáji megoldásokkal. Az exup pedig köszöni szépen jól van, hibamentesen teszi a dolgát 0ft-ból, ugyanis semmi baja nem volt. Yamaha márkaszervízben elmondták illetve megmutatták élőben, hogy milyen feltételek mellett nyit ki a szelep.
Üdvözlettel

Péter
Haha