Én akkor vettem ezt az akkut mikor cseréltem a fesszabot is. Gyári meghalt gondoltam a régi akkut is kinyírta. Erre tessék, új akku kuka a régi meg tökéletes.
Én is nemrég vettem új akksit, a neten nézve tényleg tök egyformának tűnt az összes, különböző matricákkal. Ezért úgy döntöttem, hogy a legkisebb áron veszem meg ugyanazt a kínai szart, JP Moto lett.
Én 1 éves Banner akkuval vettem a motort és rá egy évre be is döglött, de a fesszabályzó nyírta ki, úgy emlékszem elég érdekes tüneteket produkált, alapjáraton stimmelt a töltőfesz de fordulaton nem volt, vagy épp akkor töltött túl, már nem emlékszem. Dühös is voltam, mert télen rendszeresen volt csepptöltőn, aztán ment a levesbe...
A Bannert egyébként több vonalon is szidták, úgyhogy Excie lett a következőm, de a kereskedő szerint a nagy márkák gyakran nem is gyártanak motorakkut mivel egy-egy adott típusból nagyon kis szériák mennek, inkább vesznek valami kínait és felmatricáztatják saját névre. Igaz-nem igaz nem tudom, de a kivezetéseket leszámítva megszólalásig hasonlított a Banner és az Exide.
De akkor a másik akkuval miért indít tökéletesen?
Most kicsit délebbre költöztem, de egy fél éve át tudtam volna kiabálni neked Badacsonba ;)
Mit s hogyan kell kimérni rajta? Tavaly cseréltem fesszabot is mert az is megdöglött, de most teszi dolgát.
Biztos, hogy nem az önindítóval van a baj?! Kopott kefe pl? mert ha az akku valami ok miatt lecsökkent kapacitású lenne akkor annak a feszültség-szinten látszani kellene. Én megnézném az önindítót, a biztonság kedvéért. Esetleg ha nem laksz messze Badacsonytól, akkor ha elhozod kimérném Neked.
Nem csinál semmit, nem esett le a fesz sem 10 alá. Betettem egy másikat 9Ah. Azzal tökéletesen indít a vas, első pöccre, pedig az az akku azóta állt mióta megvettem a Banner-t. Igaz töltést kapott időközönként.
De Én már vettem egy Vartát.
Köszönöm mindenkinek a a hozzászólást és a tanácsot!
A Bannert egyébként több vonalon is szidták, úgyhogy Excie lett a következőm, de a kereskedő szerint a nagy márkák gyakran nem is gyártanak motorakkut mivel egy-egy adott típusból nagyon kis szériák mennek, inkább vesznek valami kínait és felmatricáztatják saját névre. Igaz-nem igaz nem tudom, de a kivezetéseket leszámítva megszólalásig hasonlított a Banner és az Exide.
Most kicsit délebbre költöztem, de egy fél éve át tudtam volna kiabálni neked Badacsonba ;)
Mit s hogyan kell kimérni rajta? Tavaly cseréltem fesszabot is mert az is megdöglött, de most teszi dolgát.
https://the-filtershop.com/spd...