Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:((( most már mindegy... elhamarkodtam sajnos.
Azért ezt még megkérdezhetted volna....nem túl sikeres akksik, nem ér többet mint egy közepes kínai, alég sok baj van velük.
Köszi!

De Én már vettem egy Vartát.
Ötödik éve használom a banner bike bull AGM-et. Semmi gondom vele.
Az akkumulátor ugyemet megoldottam. Tanácsotokra kimérettem és kiderült, hogy az akksi cellafeszültsége elégtelen. Kuka...

Köszönöm mindenkinek a a hozzászólást és a tanácsot!
enyémben is jp van...tavaly került bele. eddig birja.
Legközelebb az lesz ha ez betojik.
Én akkor vettem ezt az akkut mikor cseréltem a fesszabot is. Gyári meghalt gondoltam a régi akkut is kinyírta. Erre tessék, új akku kuka a régi meg tökéletes.
Én is nemrég vettem új akksit, a neten nézve tényleg tök egyformának tűnt az összes, különböző matricákkal. Ezért úgy döntöttem, hogy a legkisebb áron veszem meg ugyanazt a kínai szart, JP Moto lett.
Meg mindig azt mondom hogy az a jpmoto akksi a legjobb ar ertek aranyban a bardiban 5000korul
Én 1 éves Banner akkuval vettem a motort és rá egy évre be is döglött, de a fesszabályzó nyírta ki, úgy emlékszem elég érdekes tüneteket produkált, alapjáraton stimmelt a töltőfesz de fordulaton nem volt, vagy épp akkor töltött túl, már nem emlékszem. Dühös is voltam, mert télen rendszeresen volt csepptöltőn, aztán ment a levesbe...

A Bannert egyébként több vonalon is szidták, úgyhogy Excie lett a következőm, de a kereskedő szerint a nagy márkák gyakran nem is gyártanak motorakkut mivel egy-egy adott típusból nagyon kis szériák mennek, inkább vesznek valami kínait és felmatricáztatják saját névre. Igaz-nem igaz nem tudom, de a kivezetéseket leszámítva megszólalásig hasonlított a Banner és az Exide.
1,5 év után tessék nyilatkozni hogy szuperál ;)
Lehet akkor én fogtam ki egy sz@rt...
De akkor a másik akkuval miért indít tökéletesen?
Most kicsit délebbre költöztem, de egy fél éve át tudtam volna kiabálni neked Badacsonba ;)
Mit s hogyan kell kimérni rajta? Tavaly cseréltem fesszabot is mert az is megdöglött, de most teszi dolgát.
Én meg decemberben vettem.
hát az enyém ilyen csak 12 ah és 5 éves ,remekül indít! Nekem eddig beválltak a banner akksik !
Biztos, hogy nem az önindítóval van a baj?! Kopott kefe pl? mert ha az akku valami ok miatt lecsökkent kapacitású lenne akkor annak a feszültség-szinten látszani kellene. Én megnézném az önindítót, a biztonság kedvéért. Esetleg ha nem laksz messze Badacsonytól, akkor ha elhozod kimérném Neked.
Nem tudom, ezt írta mulli.
Hoppa, elobb vegig kellett volna olvassam a forumot :D
Ez veletlenul nem autoba valo olaj ? (Olajfurdos kuplung...)
Hát ez tényleg nem 4T.
Nem is 4T?
A magnatec autóba való nem nedves kuplunghoz.
Nem csinál semmit, nem esett le a fesz sem 10 alá. Betettem egy másikat 9Ah. Azzal tökéletesen indít a vas, első pöccre, pedig az az akku azóta állt mióta megvettem a Banner-t. Igaz töltést kapott időközönként.