Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leginkabb a tartossaga ami jo,nekem is most az van hatul,ma azert meg meguszott.
Probalj majd pr4-et,nagy a fejlodes....
138font elég huzos...annyit azért nem ér...
Ha mar osszetudtok heftelni egy emelot akkor ezt is siman
Bontva ritka.
Ezt meg házilag?
http://www.ebay.co.uk/itm/like...
Hajrá.
Egyszerűbb egy emelő 10-ért meg egy túraemelö vagy a megdöntés és egy haver lefujja,esetleg tologatás.Vagy láncolajzo.
jah,erre is lehetne középsztendert rakni? nemis láttam még...
Vagy bontva, vagy csinálni / csináltatni.
Van40-50e körül mérik.Ha nem találsz bontva.
Nemigen,átlagosan megyek vagy alatta.
áh, nem is probáltam...aláraktam az emelőr és ovatosan emeltem...pár mm emeltem csak el a földtől...bőven elég...csilivilire
lemostam a láncot petróval(petróleum) :)
nemtom,nem néztem még...
mer állatul hajtasz...
Az sv-t nem egyszeru igy megdonteni oldaltamaszon.
Az SV-n nincs helye gyárilag középsztendernek?
egyedül voltam ma itthon.....
kitekertem az emelöszemet,mert lemértem a körivét...meg egy picit megsmirgliztem,mert le volt nyalatva az egyik pereme....vmi betonszerű maradványt találtam rajta...amugy olyan villát akarok majd csinálni,amibe pont belepasszol az emelőszem...
Előre még kell valami mert a Power 2ct is 13e alatt kuka lett.
ha most lenyalatom vele ezeket a conti gumikat akkor én pr3 v pr4 teszek....most tudtam volna dot4414 pr3 gumikat 50ért,de nem akartam még betárazni, lehet jövö ősszel kell majd nekem uj szett...
Ennél egyszerűbb ha oldaltámaszon megdöntöd és egy családtag fujja.
Hol az emelőszem?
kiválo,,tényleg nem a legszebb,de az nekem nem lényeg...nincs csőhajlitom, igy én is sarkosat fogok hegelni....nem a szépség a lényeg,hanem az,h megfeleljen a célnak...
ma is fujtam a láncot meg picit takaritgattam....egy autoemelővel emeltem ki...az elős kereket kiékeltem...
Jó is a pr2. Volt is a 650-en, meg most az ezresen is az van.
Michelin pr2.
ez faja, vmi ilyesmit tervezek majd összedobni,ha szerzek egy hegesztőt...
milyen az a hátso gumi? milyen márka?
Sziasztok!
Sv400nak kisebb a szívócsonkja mint a 650esé. Ki van tágulva a gumi szívócsonkja ahova belemegy a karburátor.
A bilincs is teljesen össze van húzva, ezt milyenre tudom lecserélni? 51es méretű a gumi ahol a bilincs van.
A gumival mit tudok csinálni, ha kicserélni nem tudom? Féktisztítóra felpörög.
Köszönöm.
Csak mert keres volt.
Ki mondta, hogy nem lehet venni? Senki. 2 óra alatt teljesen készre szerelsz, kb 2000ft-ból egy fasza emelőt. Tehát tisztán 4000ft-os órabérért dolgoztál. Ez azért nem olyan rossz.
Ne ezért fogok én is venni inkább. De azt is arra fogom használni hogy télen legyen mivel megemelni a motort és ne a kerekeken álljon, mert egyébként én szerelgetni se nagyon fogom. Se szerszám se hely. 30e, kötelező szervíz be a könyvébe és még be se kell piszkolni magam. Azt a kis szabadidőmet nem erre fogom elcseszni.