Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs rajta amoba rantotta elso fenyszoro es halfarok labtarto,a vaz meg fekete,es vissza a vodorlampahoz,normalis dupla ules.
Ennyi kell csak.
Szerintem ez egy gladius, elem raknak a kettot nem tudnam hirtelen hogy melyik melyik
Mert amennyiért árulni fogják adhatnának hozzá rendes féket, cuccokat. De amúgy meg tök mind1 nekem nincs rá keretem, sőt le se akarom cserélni a régit
Minek jobb?
Nem gsxr ez.
Egész ducati-sra készült a fazon. Kérdés hogy a típushibák eltűntek e belőle. Kép alapján jobb féket nem kapott előre :-(
Hát a segge nem sikerült olyan jól mint az előzőnek szerintem. de nem néz ki rosszul.
Mar van itt galeria rola,hal istennek nem buzis.
Friss csirkebelbol nem tudod megjosolni?
hát de nem tudom hogy milyen állapotban van a hengerem alapméretes dugó, de nem tudom mennyi üzemóra van benne
Csereld ki azt a szart oszt jolvan.
Somet, mérőszerszámokkal van valakinek tapasztalata? Milyen hengerfurat mérőt lenne érdemes venni ? nem akarok 50-100ezret kiadni egy szerszámért de egy olyen kéne ami 3 mérés után nem csal 4 századot
Nem úgy volt, hogy csak kisebb tempóval kirándulgatsz? Erre már a 6. fokozatot is kinövöd?
Mindenki beleesik ebbe.
Csak kósza ötlet volt: többször előfordult már, hogy váltottam volna 7.-be...
Ennek nem hiszem, hogy lenne értelme... Ugyanezt el tudod érni, ha hamarabb felváltasz, és akkor az erejét sem nyírod ki. :)

Ez a hosszabbítás akkor spórol, ha sokat mész vele 6.-ban, és az rövid.
Hívd vissza,Másik hogy kiszeded az utolsó 4 fokozatot.
Az nem jó, elmegy az alapjárat.....

Olcsóbb ha lehúzod az egyik gyertyapipát.
Érdekes, én a kis GS-nél épp azon gondolkodtam, hogy egy foggal nagyobbat tegyek előre, hátha még jobb lesz a fogyasztásom. (Mondtam már többször: én nem motorozom, hanem csak motorral kirándulok). Ha kevés az erő egy emelkedőn, majd visszaváltok...
Inkább a hátsó legyen kettővel nagyobb.
Illetve lenne mér egy jó kérdésem: Hova lehetne felfogatni a kamerát? gopro