Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te talán már lakmuszpapírral indulsz motorozni?
Tökre örülök,hogy vettél cbr-t,remélem jókat szaggatsz majd vele!
Terelsz.kérdésre válaszolj.
Egyenlőre minden benzinszagú.
Reggel eresztette le a tankot.
Az olajat azért szagold meg, nehogy baj legyen!
Megint a szokásos műsorodat csinálod
Én lassan megyek le hondát darabolni.
Komolyan kérdezem milyen jogon kérdőjelezel meg egy személyes döntésemet és az indokaimat?
Lehet elfelejtettem valamit csúnyán és vérségi,anyagi vagy munkaadói kapcsolatban vagyunk nem sportmotor fórum és uszkve 2-3 személyes találkozó után.
Nem rád gondoltam. Vannak sokkal rosszabb emberek a környezetemben mint te, csak ők a barátaim. Más egészségén nem szoktam nevetni, ha valaki egy tahó paraszt és elbassza az összes pénzét vagy csődbe megy azon tudok nevetni de azért beteg ne legyen...
És mez még durván 90 napig fog menni...
Levus ha rám gondolsz, nem is mondtam, hogy a hétvégén vettem egy Vivarot meg egy 2010-es Yamaha WR-t. Csak, hogy képbe legyél napi szinten. 1 óra múlva pedig megyek MR vizsgálatra mert úgy néz ki gerincsérvem van. Ez csak azért írom, hogy tudj magadban gúnyosan kacagni a Zolus haveroddal!
na amikor mégis van ideje kimegy a háromhengeressel pályázni egy májusi napon ,mondjuk eldobja, máris oda a nyári motorozás.. többet költ rá mint a kis cbr ... és oda a szezon...

mért nagy tétel egy öreg f3? nagyjából visszanyerhető is ha majd eladja..
nekem sérülésmentes az Xx még el sem dölt soha.. inkább vennék egy másikat pályázni mit,hogy ezt összebasszam...
Nem érdekel ki hány órát dolgozik. Próbál titkolózni egy olyan dologról amit már 3 éve mondogat. Én leírom hogy nem értem mi értelme volt egy "pályamotor" vásárlásának amikor azt szajkózza hogy a mostanira sincs ideje. Erre olyan mese választ kapok amit ő sem hisz el, kifogások és teljesen össze egyeztethetetlen indokok mellé jön egy beszológatós fikázás.
Van egy barátom aki hasonló stílust szokott előadni bár ő nem ilyen "kis tételekkel" mint egy F3. Utálom ezt a viselkedést és irritál.
van vállalkozásod amiben 10 órát melózol? ja és hiába jár le a `munkaidő` persze ne válaszolj.. csak gondold át

Én tudom miről beszél Zoli....

Az,hogy meg minek vette az ő dolga sztem
Azért vagyok sok mert kérdezek valamit és terel meg próbál fikázni ?
Hopp hopp, mi ez a nezetelteres? Ez csunya dolog!
valami igásló kellett ami mindig müködik
mondjuk úgy,hogy megjött az esze vagy a 4.hengere
Tényleg sok vagy ám Levi...

Kellett neki, vett egyet ..nem mindegy miért tette?..

Kellett neki is egy honda már
Nem igazán volt mit inni, a Sangria ugyanolyan szar mint itthon
Na jó,túltoltad a piát spanyolban ezért agyhalott lettél.
Én befejeztem veled.
másold már be ahol azt írtam hogy ne vegyél! Azt kérdőjeleztem meg hogy mi értelme volt. De nem tudod ezt elfogadni aztán durrogsz itt jobbra balra a kamu meséiddel
Csak nekem fura hogy te mondod meg mit tegyek?
Komolyan.
Én mikor mondtam meg hogy ne vegyél cross motort mert hülyére töröd magad vagy kinyírod a védett növényeket?
Igen, pont ilyet kerestem

De hogy ha téged megkérdez az ember hogy mit miért máris fikázol és azzal jössz hogy értetlenebb vagyok mint az átlag fiatalság, hát ez a te szégyened