Nekem is van 25 kW-os GS-em, és a visszavitt sörösüvegek árából befizetem rá a biztosítást meg a teljesítményadót.
Persze úgy az igazi, ha a fojtás már csak papíron van benne.
Próbáld meredekebbre állítani, nálam hajdanán a kis csopperen bejött. (a műszerfalra ragasztottam öntapadós izével vastag gumipogácsát, annak támaszkodott neki, nem csak a 2 csavarja fogta)
Hulye kerdes,vettem olajlereszto ala rez alatetet,mar az is erdekes hogy picit keves a husa de usse ko,viszont betettem a penztarcaba es hatt.........sokat ultem rajta
Noss elgorbult sokfele,kilapul ez ha lehuzom vagy vegyek masikat?
SVN-hez és a 176/178cm-s magasságomhoz keresnék plexit. Jelenleg egy Puig "mini túraplexim" van ( ilyen 34*32cm-s), ami az összes menetszelet a bukóra tereli; nekem meg olyan kéne ami a fejem fölé tereli a szelet. Ismerünk ilyet?
van valakinek 2006os sv 650hez sértetlen légszüröház?
köszi
Persze úgy az igazi, ha a fojtás már csak papíron van benne.
Nem fogja semmi a bukora terelni a szelet.
Noss elgorbult sokfele,kilapul ez ha lehuzom vagy vegyek masikat?
Zolinál a pöttyös
Na meg cirka 150-200ezerrel többet is hajlandók érte kifizetni, mint a papíron is valós teljesítménnyel rendelkezokert
SVN-hez és a 176/178cm-s magasságomhoz keresnék plexit. Jelenleg egy Puig "mini túraplexim" van ( ilyen 34*32cm-s), ami az összes menetszelet a bukóra tereli; nekem meg olyan kéne ami a fejem fölé tereli a szelet. Ismerünk ilyet?
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok hogy adott egy 25kw-s Sv 650S motor szerintetek arra mekkora az érdeklődés?
De én kiénekeltem 400-ért egy kéttenyérnyit.