Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresd Atixot. Neki sok holmija van SV-hez, vagy a bontókat.
Hivtalak, de nem erlek el...
Szelepek, szenzorok is kellenek, hívj fel.
sziasztok,

van valakinek 2006os sv 650hez sértetlen légszüröház?

köszi
Csak papíron 25kw-s..
Micsoda problémáid vannak...
Nekem is van 25 kW-os GS-em, és a visszavitt sörösüvegek árából befizetem rá a biztosítást meg a teljesítményadót.
Persze úgy az igazi, ha a fojtás már csak papíron van benne.
Vedd le a banatba az arrat meg tankold el.
Nem fogja semmi a bukora terelni a szelet.
Nem holnap indulok a nordkappra.
pár forint végülis,nem éri meg gondolkodni ilyenen de ha egy út sorsa múlik rajta én meg szoktam az ilyet hekkelni
Próbáld meredekebbre állítani, nálam hajdanán a kis csopperen bejött. (a műszerfalra ragasztottam öntapadós izével vastag gumipogácsát, annak támaszkodott neki, nem csak a 2 csavarja fogta)
Talan nem allok neki.
ha van egy sík lap kéznél kiegyengeted és jobb mint az új,de persze mégújabb jobb lenne ha nem most éjjel cserélsz olajat
Hulye kerdes,vettem olajlereszto ala rez alatetet,mar az is erdekes hogy picit keves a husa de usse ko,viszont betettem a penztarcaba es hatt.........sokat ultem rajta
Noss elgorbult sokfele,kilapul ez ha lehuzom vagy vegyek masikat?
Jah.
Zolinál a pöttyös
Na meg cirka 150-200ezerrel többet is hajlandók érte kifizetni, mint a papíron is valós teljesítménnyel rendelkezokert
Nem vagyunk egyformak,van aki papiron 25 kW os sv hatotven essre vagyik.
Hell!

SVN-hez és a 176/178cm-s magasságomhoz keresnék plexit. Jelenleg egy Puig "mini túraplexim" van ( ilyen 34*32cm-s), ami az összes menetszelet a bukóra tereli; nekem meg olyan kéne ami a fejem fölé tereli a szelet. Ismerünk ilyet?
Há nem tom. Nekem még úgy sem kéne. Neked igen?
Ha csak a papírja 25kw-os de valójában teljes a teljesítmény akkor nagyon nagy lehet.
Hello all

Egy olyan kérdésem lenne hozzátok hogy adott egy 25kw-s Sv 650S motor szerintetek arra mekkora az érdeklődés?
Ja, vaami 6 rugó egy méter belőle.
De én kiénekeltem 400-ért egy kéttenyérnyit.
Mé, csak négyzetméterre adták?
Van rozsdamentes rács.Ha érdekel valakit,.
A Kun-Mediátornál volt magas hozam....illetve viszemmel.
Ahhogy kinezb inkabb szir valuta fog kelleni.