Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy hete nathas vagyok durvan.
A nagy olajcsereprogram lesz.
Apropo pecsett ha valski raer nezhetne egy motort nekem.
Vasárnap gyertyagyújtás van!
Szombat, vagy hétfő?
Jó gurulást nektek, én göthös lettem.
mehet, csak kell egy kormány
Vasárnap valami rövid kör?
Csak sima sisakbelső kímélős, izzadságszívós cucc, vagy rendes neoprén?

Nekem ilyen van, ez még a kevésbé extrém fajta (van belebújós változata is) Scott neoprén maszk. Nem szokott benne fázni a képem.. csupasz motoron sem.
Van; de legfőképpen az orrnyergem környékére áramlik a hideg, oda meg nem húzhatom le, vakon nem tudok vezetni...még.
Akkor neked szerencséd van.
Maszk?
A GS-re ugyanolyan plexit vettem, és ezen sem rossz (bár itt azért nagyobb a tempó).
Gondolván a Caberg Duke "zárhatatlan" áll-szellőzője lesz a probléma forrása nemrég vettem egy HJC IS-17-t, de zárt szellőzők ide vagy oda ebben sem jobb a helyzet.
Egy újabb sisakra már nem költenék; olcsóbb is lenne egy plexi, többet is védene, meg nincs is három fejem...
egy normális bukó es mar nem is kell az a legkevero oda elolre
Valami kell, mert ebben az időben lefagy az arcom...
Az sajnos nem elég, valami magasabb kéne (vagy legalábbis olyan ami magasabbra dobja a szelet, bár úgy sejtem ez ugyanaz).
A choppereden alacsonyabban ültél, ott azért lehetett megoldás a dőlésszöggel variálás, nálam úgy is a bukót nyaldossa a menetszél.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s_sa_25_kw-9334699

ez volna az...
Ezt én is mondhatom attól még nem biztos hogy igaz.
Próba,próba,próba.
azt irja a hirdetésben a srác,h 230kmph a vége.
Próbáld ki,ha megy 220-at nem 25-ös.
van most a hahun egy 25kW S kivitel. szemeztem vele. gondoltam lecserélem a gs500at egy 650 V2re...
Az inyektorosok általában csak papíron kerültek anno 25-ösként forgalomba.
Ha szerencséd van spóroltak a korlátozással és csak egy ütköző van a gázkarnál,vagy az inyektornál ha nincs az ECU is lett módosítva.

Karbisnál a karbit szokták variálni.

Bár ha elszánt vagy mindenből van korlát nélküli alkatrész.
haha:) es komolyan?
addig kell szorozni, osztani mig pont a 72 jon ki
és hogy lehet ebböl a gyári 25kw adatból hogy lehet csinálni 72lóerőt?