Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most korlátolt vagy, vagy csak szimplán hülye?
1.6 es 3kozt van némi külömbség szerintem...
Nehogy raprobalj az 1.9 es a korulotte levo +- 1ertekekre, mert a vegen még kiröhög a turaosztag... Fasz se tudja milyen a gumid.. Siman jo lehet a 2.1-1.9, de tégy belatasod szerint... Nekem aztán 8, hogy ringatod magad a beballonositott gumikon
tehat akkor jobb lenne 3bar nyomassal felmenni, igen. igazad van :D
Pont azért taknyosodik/gyűrődik, mert nem jó a nyomás
Alacsonnyal pont, hogy hamarabb melegszik mint normál mellett...
Am. 1.6 koruli /hidegen/ slick mellé kell a Ringre Ami persze a hőmérséklet növekedésével aranyosan nő / azé köll hidegen ilyen alacsony / ... Szal faszsagot irtal, faszsagra következtetsz, faszsagot csinálsz és kispalyara / kecso-kakucs / ne akarjal wsbk kritériumokat is teljesítő gumit/futomuvet, mert faszsag... Ott szepen el lehet motorozni bármivel a tudasszinteden
De jót trollkodtam megint
Sajnálom,de bízom a pozitív változásban.
Elvileg ráérek.......csak kedvem nincs.....mostanában nem sok mindenhez van kedvem.....
Éééén?
Mindig az vagyok,vagy csak túl beszari.
Támogatom az ötletet,lehet az idei utolsó igazi motorozós idő,esetleg még Sándorunk is ráér?
Legyél bölcs,hagyd rájuk!
Mikor ott voltál középen bólyának én meg a gs-t próbáltam? Egyébként láttam a felvételt,szar lett.
2012-es hd twin cam.
Pl a Honda CBX125 zsebcsopperemen úgy volt. A GS meglepetés volt számomra ebből a szempontból: a kicsin soha nem zsibbadt a kezem, ezen már fél óra után.
Melyik motorkerékpáron van a motor szilenteken felfüggesztve? Persze a Simsonon és az MZ-n kívül
A felso villahid rogzito anyajat tuti nem.
Sv-n se irtak,pedig az nem villanymotor.
A GS500-on (mivel rezeg mint állat, a mereven vázba csavarozott blokk miatt) minden csavar ezzel van gyárilag rögzítve, és a service manualban is előírják a használatát javításkor.
Szolj hinckley-be hogy hasznaljak.
Menetrögzítő a Te barátod: link
Kenyes vagyok arra hogy ne razza le ujra azt a kicseszett 5000 forintos anyat megin,ezisbaj?
Mennetek olyan helyen ahol legalabb neha nem egy rodeobikan ereznem magam.
hat baszki, nem mindenki ugy motorozik, hogy orakat kell ra varni a foldesen
Bassz,itt mindenki a turistak rossija vagy a rossik turistaja?
lehet azzal hogy en kiulok kevésbé terhelem a szerpentinen a gumit, meg alacsony nyomassal is jarok (1,8-1,6) igy nem is nagyon tud elmelegedni
Mondd el neki, hogy mentünk 3-an múltkor Csöngőnek vidiója is van...
Gondolod?
olyan tempoban mentem kecson hogy nem gyoztam nezni nelyik oldalrol kerulnek ki, es meg igy is taknyosodott a csodagumim
Nem igazán vág ide, de én csak ma láttam és tetszett:

https://www.facebook.com/video...
Szerintem kezdésnek tuti nem fog elmelegedni a gumija ataaa-nak.Nekem pláne,Levinek tuti mer űrsebességgel tép.