Az elejétöl beleteszed azt a nemkis arcocskád minden témába szal ne add az ártatlan szűzlányocskát mert mindenlében polihisztorkodsz.
Kész reneszánsz ember vagy..........mint anno megmondták a nagyok a bolhaidomítástól a tankhajókészítésig.
van aki igy csinálja, felvasaroljak a termelotol az igazi mézet, es keverik azzal a mezzel amit repacukorbol csinaltatbak a mehekkel es ez megy a boltba. Aki boltban veszi a mézet meg is erdemli hogy atbasszak :D na meg ha 40fok fole hevited akkor roncsolodik a szerkezete ezert nem is kristalyosodik.
De en csak nem baszom at magamat mert en is azt a mezet eszem amit eladok
tevhit hogy a kristalyosodott mez cukrozott vagy kamu méz. Elofordulhat, lehet hogy kamu DE a repce pl 3-4het alatt egy tömb lesz, a napraforgo kicsit tovabb birja, az akác viszont evekig is folyos marad. Attol függ mirol gyűjtik a méhek
Jó lesz így?
Kész reneszánsz ember vagy..........mint anno megmondták a nagyok a bolhaidomítástól a tankhajókészítésig.
De en csak nem baszom at magamat mert en is azt a mezet eszem amit eladok
Basszus, már ehhez is értek, kezdek tisztára olyan lenni mint Zoli
az N-es kormány nem ér bele az S idomba meg plexijébe?
mi másban különbözik még a 2 kivitel?