Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavasszal gyere már el egy közös motorozásra Kiégetnélek az fix
Sosem tuTam olyan lassan menni. Hogy 4.4 legyen a fogyasztasom.
Képzeld ma szinte minden pihenőben állítottam a futóművön.
A végén majdnem a legerősebbre állítottam a csillapítást, az előfeszítés maradt a gyári, és egész jó lett a végeredmény. Feszes lett, jól nyalta a kanyarokat, csak akkor volt baj amikor zötykölődős szakaszra értünk. majdnem lepattogtam az útról, aztán volt egy kis kormánycsapkodás is, de nem erősödött be, meg tudtam fogni.
mas az ha mesz a motorral par szazat vagy csak ha próbálod ezt ne felejtsd
Mondjuk minden a retek futúművön és az olcsó levegős olajhűtőn kívül?

Bár igazából nem túl nagy meló, hidegben kap egy kis papítakarót, és csoki. Majd ha gazdag leszek, veszek magamnak egy R1-et, aztán azon nem kell majd a futóműre/fékre/hűtésre morgolódjak.
Gsxr1000 joval puhabb, komfortosabb mint az sv? Nem lehet, hogy te kevered a mitortipusokat?
neked amugy mennyire jott ki ket szemellyel?

mar mas is jart igy ciki volt amikor a shel kuttol 100meterre fogyott ki.

De talan Zoli tudna meselni jo tologatos sztorit
Ennyire azért nem siettünk. Én jobban szeretem a 90-130 közötti átlagos tempót. 150-et már nem annyira szereti a kis SV kanyargós részen, ott már azért nem annyira virgonc. De végig lassítás/gyorsítás volt, mivel kanyar kanyar hátán volt. Nagyon jó kis utak vannak arrafelé.

Persze, Szotyi futóműve sem jobb, de ő azért nálam jóval rutinosabb pilóta. Mondjuk kényelmesebb ettől neki sem lesz.
Mikor a GSXR1000-et teszteltem, annak sokkal kényelmesebbnek tűnt a futóműve. Az nem büntetett egyből a nagyobb úthibákért tempóban.
Nekem a múltkor kifogyott 170kmnél. Csak lestem ott az út szélén. :)
Van valami ami jó abba az SV-be?
egyszer gyere el velunk, az sv-d fogyasztasa fel fog menni 8literre es rajossz hogy kurvamindegy milyen futomuved van mert pl a Szotyi futomuve szerintem semmivel sem komolyabb mint a tiede megis komoly tempot tud a szerpentinen... olajad is beallna eleg jora a 150es atlagnal

egyebkent en sem siettem volna ennyire
Hogy lehet (totál komolyan kérdezem) lendületesen menni, hogy csak 4,4-et egyen?
Mi múlthéten mentünk egy 600km-t a Tátrában, nekem 4,4L/100km-re. 616km-re tankoltam 27,03L-t. Pedig azért lendületes túratempót mentünk.

Az olajhőfokom nekem is jó volt, hogy a 3/4-ét letakartam a hűtőjének. Anélkül nem tudom, mit kezdett volna magával a motor, mert a vizem is csak a termosztátnak köszönhetően nem ment 70 fok alá, maga a radiátor ilyen 35 fok körül volt. Nem volt meleg arrafelé, na.

Teleszkóból sem ártott volna valami jobb, mert volt pár gyengébb minőségű aszfaltú szakasz, és ott a vesémet majd lerázta, és ott a féken is érződött, hogy nem ura a helyzetnek a technika.
Nem értette az orosz kiscsaj hogy mit mondasz neki
Ahhoz képest még egész sokat kirándultunk,még a szösziket is majdnem újra kellett fotóznunk!
Alig vártam hogy hazaérjek és egyek egy jót
Ja, el a szülők elől, nehogy meglássák hogy szobafogságban eljött otthonról.
affrancba hogy nemmentem
remélem még lesz idén ilyen jóidő
Miért,talán siettél valahová?
En gyorsan megkapAam.
Hazaértem én is. Nemtudom mennyi volt a vége, de azt tudom hogy többször nem egyek azért a langallóért amire vártam 1 órát...
Nálam 420 a vége,igen kellemes idő és társaság jött össze,soha rosszabbul ne érezzük magunkat,köszi nektek!
Kb 600 a vége.
Jó volt,szép volt idő is kegyes colt,a tempó "néhol" nem volt valami civilizált de ez van a baracskai fixtrafit odafelé lehet benéztem remélem még tesztelik.
Vissza sándor szólt így tudom mire kellett volna reggel figyelnem.
Fogyasztásom felment nagypapástúrásból normál állásba 6/100.
A teleszkópot és az olajhűfokot a tököm tudja csak loholtam a tömeg után,most picit jobban esett és nem is maradtam le nagyon.

A mecsekburger ja,nyögtem is tőle pláne a turmixnak is beillő utvonal miatt a multkoriból.
Zoli "Úr", ismerős?:
Ha gondolod én adok neked 3 liter benzines olajat.