Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most tesztelek egy 16000 mAh-st (2,1A; max 3,5A), folyamatosan megy a GPS (bár nem változik a pozi, lehet így nem zabálja annyira) reggel óta még mindig 80-90% között van.
Igaz az én telóm csak 1800-as, de ha így tolja még hálózati töltőt sem kell majd vinnem
Jogos, el is felejtettem hogy a Te motorodrol van szó
Mi ugy csinaltuk hogy este a szallason feltoltottuk, utana lehetett rola tolteni mindent. Na meg mi nem gpseztunk nagyon, sőt. Talan 10x neztuk meg hogy merre is van az elore az 1500km alatt. Vigyel egy riaszto akksit, az tuti eleg lesz
Erre a hulla elektromos rendszerre?
GPS megy töltésen mást nem szeretnék rátenni.
Elég, menetkozben ugyis tudod tölteni. Mennyit vesz fel a telefonod 2000ma? Kamera is kb ennyi
Passz!
Nekem is lesz egy 3500-as ha jól emlékszem, de az pont elmegy a telefonra.
Majd rátöltesz a motorról...
Egy 10400 mAh s powerbank vajon eléglesz?
Teló+kamera.
Igen.
Ezt a Laci csinálta.

link

De én az olasz határig nem tenném be se Villachot se Klagenfurtot se Graz-ot mert embertelen forgalom lesz ha meleg van főleg Villach nál.

1.nap.
stelviora is mentek?
jól emlékezem tényleg sátrazni akartok?
Zoli, vagy Laci!
Valaki másolja be a túratervet az adatlapjára, vagy mondjátok meg hogy hányas számú hozzászólásban szerepel!
Majd 20.-atol.
Bakker meg kene egy parna,kempingszek,hutoszekreny.
Bikakábel van nálam,ha végképp elakadnál,akkor a két szálat sorbakötöm és hazavontatlak vele,így elmondhatod,hogy zsinóron fűzöd az íveket!

Ezzel a szakadékal.
Ma kifosztottam egy gumipókárus készletét,de nem elég igy még kellett kacsaszalag hogy hazajussak.
De ahhoz már a cofidis kellett.
Inkább gyertek le a Mecsekbe,nekem is mehetnékem van!
Vazze,csuklok a röhögéstől...
Egyetértek!
Inkább csak tul kevesen vannak azokis a nagy csontú igavono tipusok nem a sprinter arab félvérek.
A DL 650- nek csak egy baja van. 2 személlyel nagyon gyorsan kifulladnak a lovak. Egyébként csak pozitív tapasztalataim vannak vele.
Mondott valaki ilyet?
Olyat nem olvastam senkitol hogy a Tasi elbaszta volna valaki motorját
Talalo kodnev.
SSI. Smirglis Suzuki Isten
Na jo de akkor hozza kell tenni hogy Suzuki Isten es akkor tuti meghallja oszt idejon.
Nem nagy I? Te mondtad
Akar a fene.
De mivel llalfabeta blodlinyelven mondott szerelo vagyok inkabb felkeszulok.

/Nem en csinaltam de allitolag penzem sincs ra/ csak halkan mondom nehogy az isten meghallja.