Ide felhozott legalább a kocsi. Utána a szomszéd hegyre másztunk fel, elég alacsonyról (600 méterről 1800-ra, majd vissza.. még aznap. Na annak nem minden pillanata volt kellemes)
Hát he ekkora paraszt vagy ne csodálkozz..
Írkálod a marhaságaidat aztán amikor kiderül hogy tényleg az mást kezdesz el betámadni. Jó hát aki 9 ezres fordulattal veszi a gülüvel a kanyart , annak hiába is magyarázza az ember hogy töltőn nem merül a telefon, az azért van hogy FEL töltse a telót..
ÉS utána meg homározgatsz holott te vagy az..
Tavaly az albán hegyi táborunk 11 alvó sátorból állt, egészen addig amíg be nem köszöntött az elég sokáig elhúzódó szeles idő.. 3 sátor maradt csak talpon, használható állapotban. (ezeket jelöltem a képen)
Akkor mégsem babkonzerven kell élnünk.
Kempingekben gondolom van tusolási lehetőség.
Vadkempingezésnek ez a sarkalatos pontja. Beöltözve, egész nap szanaszét izzadva elengedhetetlen. Amikor naplementekor küzdesz a sátorállítással, nem túl kecsegtető a 16 fokos hegyi patak.
A dóm sátorral az a gond, szemben azzal ami neked van, vagy amiket én mondtam, hogy szeles-viharos időben csak rosszul tud állni az egész, mivel minden oldala egyforma és még magasak is, így nem tud a szél lecsúszni róla. Persze ha jó az idő, akkor fasza, mert több benne a tér.. de amikor a leginkább szükség lenne a sátor oltalmára, szart sem érnek.
Írkálod a marhaságaidat aztán amikor kiderül hogy tényleg az mást kezdesz el betámadni. Jó hát aki 9 ezres fordulattal veszi a gülüvel a kanyart , annak hiába is magyarázza az ember hogy töltőn nem merül a telefon, az azért van hogy FEL töltse a telót..
ÉS utána meg homározgatsz holott te vagy az..
Tavaly az albán hegyi táborunk 11 alvó sátorból állt, egészen addig amíg be nem köszöntött az elég sokáig elhúzódó szeles idő.. 3 sátor maradt csak talpon, használható állapotban. (ezeket jelöltem a képen)
Vicces.
Kempingekben gondolom van tusolási lehetőség.
Vadkempingezésnek ez a sarkalatos pontja. Beöltözve, egész nap szanaszét izzadva elengedhetetlen. Amikor naplementekor küzdesz a sátorállítással, nem túl kecsegtető a 16 fokos hegyi patak.
Majdnem mint az enyém ezek a csövek.
Hasonló.
írd be a google keresőbe hogy tunnel tent.