Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg katasztrófa vagy ember.
* 9 ezres fordulattal - 60- nal- lemaradt..
Ide felhozott legalább a kocsi. Utána a szomszéd hegyre másztunk fel, elég alacsonyról (600 méterről 1800-ra, majd vissza.. még aznap. Na annak nem minden pillanata volt kellemes)
Hát he ekkora paraszt vagy ne csodálkozz..
Írkálod a marhaságaidat aztán amikor kiderül hogy tényleg az mást kezdesz el betámadni. Jó hát aki 9 ezres fordulattal veszi a gülüvel a kanyart , annak hiába is magyarázza az ember hogy töltőn nem merül a telefon, az azért van hogy FEL töltse a telót..
ÉS utána meg homározgatsz holott te vagy az..
Linkelj, mert sosem találom meg!
Kicsit kietlen autós buli.
mondtam baszki,lottóznom kéne.
Homár te vagy te szerencsétlen.
Kis szemléletés.

Tavaly az albán hegyi táborunk 11 alvó sátorból állt, egészen addig amíg be nem köszöntött az elég sokáig elhúzódó szeles idő.. 3 sátor maradt csak talpon, használható állapotban. (ezeket jelöltem a képen)
Bár minnyá megjelenik ittis.
A navis cikkben.Buzinagy telóra büszke homár hogy milyen kurvajó.
Könyörgöm mond meg hol, kell egy kis kabaré!
Nem szándékszom,báááááár az aldis sólet ízletes.
A fisi haverodnak szívom a vérét.
Vicces.
Akkor mégsem babkonzerven kell élnünk.
Kempingekben gondolom van tusolási lehetőség.
Vadkempingezésnek ez a sarkalatos pontja. Beöltözve, egész nap szanaszét izzadva elengedhetetlen. Amikor naplementekor küzdesz a sátorállítással, nem túl kecsegtető a 16 fokos hegyi patak.
A dóm sátorral az a gond, szemben azzal ami neked van, vagy amiket én mondtam, hogy szeles-viharos időben csak rosszul tud állni az egész, mivel minden oldala egyforma és még magasak is, így nem tud a szél lecsúszni róla. Persze ha jó az idő, akkor fasza, mert több benne a tér.. de amikor a leginkább szükség lenne a sátor oltalmára, szart sem érnek.
simán.
Ha hozol grillrácsot, megyek!
Nem rossz az ára.

Majdnem mint az enyém ezek a csövek.
Hasonló.
...vagy cső, vagy alagút.

írd be a google keresőbe hogy tunnel tent.
Hengeres?
Én dómsátrat tuti nem. Utálom azokat... nekem a hengeres sátrak jöttek be. Azokból is a három merevítős fajták a jobbak.
Ezt könnyebb felállítani mint a dómokat,pláne hogy azok két rétegűek.