Nem hasznaltam meg hidegben. Akkor van baj amikor olyan meleg van mar hogy nem marad rajta az izzadtsag, 35fokban volt ahol a szellozoket be kellett csuknom a ruhan annyira hűtött. Meg volt hogy inkabb visszahuzzam a felsomet ha mozgott a levego. Ha van az ismeroseid koreben probald meg elkerni es probald ki. Nekem nagyon bevalt Mindjart Orfűig le is tesztelem megint
Ha tényleg ilyen jó akkor meggondolandó, inkább egy drágábbat és jobbat venni mint több olcsóbbat és rosszabbat. Na majd legközelebb ha kell vennem...
És hidegben milyen? Ott tartja a testhőt?
De nagy forgalom volt ma itt talán mindenki motorozott mint én. Bár este is olyan meleg volt és az aszfalt is úgy tolta a meleget hogy azt hittem belerohadok a ruhába...
Azok a legjobbak ezért akarok én olyan motorra cserélni ami nem ijed meg a földes úttól. Túl sokat vagyok hülye emberek között, ha nyugatra megyek még inkább civilizációba megyek de a Balkánon meg a természetbe, nyugalomba
Hát mi a kaland végett Tompán mentünk át hozzájuk. Bosznia és Montenegró között meg egy hegyen fent lévő határon mentünk át, ahol 1 sáv volt és aszfalt nuku.
lapozz vissza hogy mennyire szeretek autópályán motorozni
amúgy nem volt cél a személyeskedés és egymás sértegetése, mindenki más ezt el kell fogadni. én viszonylag lassan szeretek menni ilyen helyen 80-90 nézelődni élvezni a levegőt és a tájat. viszont nem is állok meg 15-20 percnél tovább, motoros ruhában nem szeretek órákig ácsorogni és tátani a számat. a múltkor Raurisból egyedül jöttem haza, az 588km és kellemes tempóban itthon voltam du.4-5 körül. mondjuk csak tankolni álltam meg meg max 1-2 fotó amíg kiállt a seggemből a zsibbadás
Mi húztuk neki mint a meszes, Mostarból indultunk 7körül és 2kor már leuhanyozva tévéztem itthon. 2trafist láttunk csak, az aszfalt meg vagy olyan volt hogy 4.ben alapjáraton tekerte el a kereket vagy pedig csak a józanész szabott határt a kanyarsebességnek
Volt ott is bőven sebességmérés, de a közlekedők nagyon összetartanak szóval megúsztuk mindig. Viszont ott azért se mész úgy, mint az állat, mert nem tudod, hogy a kanyarban milyen aszfalt fogad.
Egy szóval nem mondtam, hogy 350km az a táv, amit lehet egy nap menni, azt írtam, hogy mi annyit mentünk, mert nézelődtünk. Utána már megemlítettem a Myra vízesést is, amit nem úgy kell elképzelned, hogy eléfaralsz a robogóddal, fotózól és húzod tovább a gázt, hanem egy laza 2,5-3 órás túrát tettünk a parkban. Szóval, ha ezt kihagytuk volna, akkor ment volna több is, sőt még annál is több, mert mi 17 órakor már a szálláson voltunk és ismét időt pocsékoltunk a te szemedben, mert megnéztük Mariazell-t és egy jót vacsoráztunk is.
Szerintem amúgy valahol a két táv között van az igazság, ami egy napra még nyűg nélkül teljesíthető, számomra legalábbis. Én ezt 500km-re mondanám. Természetesen most, nem autópályás csapatásról beszélek, mert ott 500 km pikk-pakk megvan, de az az én szememben nem motorozás, hanem emberkínzás.
Egy motorostúrának nem arról kell szólnia, hogy motorról leszálás és megállás nélkül letudjak minél több kilométert. A tatárok már nincsenek itt nem hajtanak.
És most azzal ne gyere, hogy puhány vagyok, mert visszavágok a robogóddal!
nem akarok 300-al menni, ha akarnék akkor nem robogót vettem volna de biztos hogy napi 350km-nél többet megyek bárhol nézelődős tempóban mindenféle sebességhatárt betartva, az csak 35km/h nagyon kevés szerintem.
Nem rohantunk, megálltunk többek között a Myra vízesést is megnézni. Amúgy meg, ha 300-al akarsz menni, akkor kár Ausztriába menni, ahhoz elég felmenni egyik autópályára és 300-al mehetsz rajta, látnivaló úgy sincs mellette. Én, ha már megyek, szeretek nézelődni is, fényképeket csinálni, élvezni a tájat. Sok falu lesz az utadban 50-es táblával. Amúgy meg fogsz tankolni és enni is, ezek mind rontják az átlagot szóval, hagyj fel ezekkel is!
A Balkán túrán nekünk is volt 2 nap, amikor 600 felett mentünk, szóval nem azt mondom, hogy nem csináltam még, csak azt, hogy nem jó.
Becsapós ám Mi kb 400at mentünk 100as átlaggal kb, de ez volt a legrosszabb nap, lehet nem úgy kellett volna elindulni hogy 3-kor még a fügepálinkát minősítettük
Erdő között most jó menni, kicsit kellemesebb az idő!