Sziasztok! Régi SV 2000-es évjárat. Meg kellett állnom, mert hívtak telón. Majd indulás után mintha valamelyik henger kihagyna... Nagyokat durrog, alapjáraton is. Elötte nem volt ilyen gondom. Bele való NGK gyertya van benne, kb 5e-et ment, gyertya lehet?
Szerencsere nem allitottak meg sehol, hazafele a bosnyak-horvat hatar elott egy jo kis balosbol ahogy jottunk egy jo 150es tempoval ott alltak baloldalt de nem minket mértek szerencsere, meglepodtek de mi is. Meg bosnyakoknal en nem vettem eszre egy olyan nemet autopalyas fél haznyi trafit
Csekket kikuldik boszniabol? amugy montenegroban annyit kerdezett hovy fogyasztottunk e alkoholt, mondtuk nem es ezzel letudva. Csaj ult mogottem buko nélkül, a rendor le se szarta
Sztem lefelébe hagyd ki a Durmitort,de feltétlenül tedd át egy másik napra,kihagyhatatlan,tehát egyenesen le a partra,így is sok lesz a km+idő.
Bankkártya meg plasztik személyi legyen nálad,zsebekben meg 5-10 euros a rendőröknek(csak gyorshajtásért vegzálnak általában).
A kormányról lehet tudni valamit, milyen széles és mennyre nyúlik hátra? én is a gyári lecserélésén gondolkodom valami egyenesebb, szélesebbre.... próbálok ötleteket gyűjteni....
A Kravice vízesést ézegettem én is, valószínű elmegyünk.
Viszont a Durmitor az kétes, hogy ott keresztülmenjek. Kotor az valamelyik nap lesz szerintem, Mlini-n lesz a szállás, onnét nincs messze.
Köszi!
Mostar mellett van egy vízesés, Kravice. Azt szerintem nézzétek meg ha belefér. Ahol átakartok menni a határon ott most útfelújítás van, az eddigi 1 sávost bővítik 2 sávosra és ezért poros minden, mi esőben mentünk, vörösek lettek a motorok. De én megint arra mennék mert a montenegrói oldal nagyon szép
Nem váltottunk pénzt, olyan helyen ettünk ahol elfogadták és vagy a kártyával fizettünk Kotori-öböl nagyon szép azt is mindenképp megéri
Penteken jottem haza onnan, Boszniaban nem mindenhol fogadjak el az eurot. A benzin az 2,11olyan valami penzbe kerult átlagosan. Mindenhova tudsz menni szemelyivel.
Sziasztok!
Dubrovnik lesz a nyaralásunk célppontja, Bosznián és Montenegrón keresztül, lenne pár kérdésem aki járt kint mostanában.
-Boszniában tényleg sokkal olcsóbb a benzin mint Horvátországban?
-Kell váltanom saját pénzt Boszniába, vagy elfogadják az Eurot? (tankolás, élelmiszer, ennivaló)
-Személyigazolvánnyal mindenhol átengednek, Boszniában és Montenegróba?
-Montenegróban Eurot elfogadnak?
-A helyi rendőrök mire figyelnek nagyon? Sűrű a trafipax?
Ez lenne az útvonal: link
Még lehet lesz pár kérdésem majd.
Köszönöm addig is!
Csak egy kisdombos repülésre, magasabbra nem merném annyira nem vagyok profi. De nagyon élvezte, ahogy leértünk az első szava az volt hogy még egy kört
Tát és Tarján között rendben van az út, most jöttem arról.
Lehet hogy T.bánya-Tarján közötti van fellocsolva, bár az csak az elkészülte után volt jó 1-2 évig, és elég gyorsan kezdett simára kopni...
A rendőr is záróvonalon előzött
Bankkártya meg plasztik személyi legyen nálad,zsebekben meg 5-10 euros a rendőröknek(csak gyorshajtásért vegzálnak általában).
www.pazzaz.com%2FPAZZAZ_moto%2...]link[/url]
Az MT348
Viszont a Durmitor az kétes, hogy ott keresztülmenjek. Kotor az valamelyik nap lesz szerintem, Mlini-n lesz a szállás, onnét nincs messze.
Köszi!
Nem váltottunk pénzt, olyan helyen ettünk ahol elfogadták és vagy a kártyával fizettünk Kotori-öböl nagyon szép azt is mindenképp megéri
Montenegroban jó az euro?
Dubrovnik lesz a nyaralásunk célppontja, Bosznián és Montenegrón keresztül, lenne pár kérdésem aki járt kint mostanában.
-Boszniában tényleg sokkal olcsóbb a benzin mint Horvátországban?
-Kell váltanom saját pénzt Boszniába, vagy elfogadják az Eurot? (tankolás, élelmiszer, ennivaló)
-Személyigazolvánnyal mindenhol átengednek, Boszniában és Montenegróba?
-Montenegróban Eurot elfogadnak?
-A helyi rendőrök mire figyelnek nagyon? Sűrű a trafipax?
Ez lenne az útvonal: link
Még lehet lesz pár kérdésem majd.
Köszönöm addig is!
Lehet hogy T.bánya-Tarján közötti van fellocsolva, bár az csak az elkészülte után volt jó 1-2 évig, és elég gyorsan kezdett simára kopni...