Köszi a részletes leírást!
És ha nincs flexem meg vasmunkás előképzettségem? :)
Amíg csavarozgatásról és kisebb munkákról van szó, elszöszmötölök, de olyan dolgokat nem szívesen szerelek én amiken akár az életem múlhat...
Ahogy Zoli írta, többen megcsináltuk már azt a módszert hogy a villahíd aljára egy méretpontos alu vagy ki mit talált éppen, én egy 10es alu lemezből sarokcsiszolóval kimunkáltam azt a formát ami passzol az aljára. Loctite kétkomponensű félragasztóval beragasztottam, átfúrtam majd egy bandit 1200 kormánybefogóját a gumi rezgéscsillapítók nélkül és egy új csavarral felfogattam, rá a kormány. A gázbowdenbe én 11cm-t toldattam így tökéletesen elfér. A kapcsoló vezetékei elfértek könnyedén miután a villanyaknál átrendeztem őket, a duda kábelébe toldottam bele, így nem feszül. Fék és kuplung cső vagy kuplung bowdent meg tetszés szerint gyártatsz. Nekem lucas superbike kormányom van. Nekem ez ~40000ft-ba került.
Soha sem basztattalak az mz kormanyos,vasberakos modszerert.
Ez csak a fejedben hiszed.
Gondolkodj el picit azon hogy a fasorban nem torpoltel atalakitason mikor en a 650 esem gyari s villahidjat megfurva,kiemelovel adtam el felpolirozva.
Fel is tettem ide kepeken,igaz csak fakotesu alatettel nem komplett otmilis acellappal.
Sot tobbszor jeleztem mindenkinek hogy volt kezen s es n villahid,mindketto ugyanolyan vastag,kikonnyitett darab igy nrm fog kitorni.
Sanyi parazott tole ettol fuggetlenul.
Viszont elkonyveltel vanyekesen masnak.
Ezt kurvara nem birom,es szovatettem.
Na ez a gond ertemen.Amit nrked lehet masnak nem.
Azt az mz kormányt én még mindig rondának tartom és ezt Sanyinak is megmondtam. Nem is bíztam ebben a beragasztós dologban de nagyon sokan megcsinálták és még mind motoroznak. Így hogy megcsináltam tényleg stabil Attól függetlenül az mz kormány csúnya.
Azért nem beszélek veled normálisan (meg Levussal) mert Ti sem tudtok velem. Számtalanszor jöttetek a kókány MZ kormánnyal, hogy hogy lehet ilyen moslékot felrakni rá, meg alulról betákolni a villahidat... Most, hogy Sanyi mindezt megcsinálta hirtelen fasza lett. Nyilván mikor én csináltam akkor is fasza volt, csak akkor ezzel tudtál basztatni. A különbség csak az, hogy én nem hullajtok könnyeket.
Jól vagyok köszi! Lehet hogy ez a lenéző stílus nálad teljesen természetes vagy csak az írásod ilyen. Amikor segítettél azt meg köszöntem szépen. De ezt a lenéző kivagyok én stílus ami azóta jön felém is hogy nem akartam megvenni a motorodat ( ebbe most ne menjünk bele mert felesleges) nem tudom szó nélkül hagyni. Elviselek nagyon sok embertípust de ezt a lenézőt ezt az egyet nem.
Van akivel lehet normálisan beszélni annak ellenére is hogy előtte rosszakat mondtak egymásra, de Te nem az az ember vagy. Ha vasárnap jönnek a Sanyiék és jössz motorozni bár ezt kétlem akkor beszélgethetünk aztán lehet kiderül hogy csak az írásodban van ez a stílus. NE értsd félre én nem haverkodni akarok veled.
Te velem nornalisan kb 3-4 eve nem beszeltel csak folenyesen elegge nagykepuen.
Probaltalak is elkerulni.
De most is sikerult megtalalnod.
Es ha szovateszem akkor neked all felljebb.
Tenyleg fura.
Hiányoztál Levike! Jól vagy? Ti ketten hol éltek? Forgattyúsházba? Megnyugtatlak titeket, hogy több emberrel találkozok személyesen is azok közül akik fórumoznak. Zolin jókat szoktunk kuncogni, hogy miket művel a 3 hengeresével, de nem azért mert én élek. Ez egy tőlem független dolog ám. Az meg, hogy Ti hogy éreztek felém (úgy, hogy nem is ismertek) szerintetek érdekel valakit? Nem. Mint ahogy az sem, hogy én mit érzek irántatok. Az sem zavar, ha többen így gondolják itt fórumon de nem mondják ki. Lehet, hogy Sanyi és Laller is így érez irántam, de ha így van, ők vannak annyira intelligensek, hogy ettől függetlenül normálisan beszélnek velem, és én is velük. Ti meg itt beírtok az ellenőrzőmbe, meg fekete pontokat osztogattok mint az oviba...
vagy ha mégis, akkor a tanktáskát hagy otthon....mindegyiket
És ha nincs flexem meg vasmunkás előképzettségem? :)
Amíg csavarozgatásról és kisebb munkákról van szó, elszöszmötölök, de olyan dolgokat nem szívesen szerelek én amiken akár az életem múlhat...
Kam
Ez csak a fejedben hiszed.
Gondolkodj el picit azon hogy a fasorban nem torpoltel atalakitason mikor en a 650 esem gyari s villahidjat megfurva,kiemelovel adtam el felpolirozva.
Fel is tettem ide kepeken,igaz csak fakotesu alatettel nem komplett otmilis acellappal.
Sot tobbszor jeleztem mindenkinek hogy volt kezen s es n villahid,mindketto ugyanolyan vastag,kikonnyitett darab igy nrm fog kitorni.
Sanyi parazott tole ettol fuggetlenul.
Viszont elkonyveltel vanyekesen masnak.
Ezt kurvara nem birom,es szovatettem.
Na ez a gond ertemen.Amit nrked lehet masnak nem.
Van akivel lehet normálisan beszélni annak ellenére is hogy előtte rosszakat mondtak egymásra, de Te nem az az ember vagy. Ha vasárnap jönnek a Sanyiék és jössz motorozni bár ezt kétlem akkor beszélgethetünk aztán lehet kiderül hogy csak az írásodban van ez a stílus. NE értsd félre én nem haverkodni akarok veled.
Probaltalak is elkerulni.
De most is sikerult megtalalnod.
Es ha szovateszem akkor neked all felljebb.
Tenyleg fura.
De ki is arulhatjuk kobei sorben pacoltkent.