Huhh,ruvid tavon megoldom ezt a generatort,kozeptavon visszalakitom gyarira,jovore meg beszamittatom.
Csak addig mindent kifogastanlanra hozom fel,gyari szabalyzoval, stb.
Most mar jo lesz ha tényleg eladod az sv-det es hagyagolod ezt a fórumot. Nem is ertem akivrl eddig beszéltem es ismer teged az nem mondott egy jo szot sem rólad
Spíler Elég jól pirosba ment a vized, remélem megy a ventilátorod, nehogy valami sérüljön! Esküszöm nem beszólásnak írtam a generátorosat, de ha annak vetted, azt is leszarom. Minden jót Zolán!
Mar evek ota rohadtul nem erdekel mit irsz.
Plane a nagykepu beszolasaid.
Elvagyok,ellepek melletted es kesz.
Viszont most kurvara nem voltal cel,nem fordultal meg a gondolataimban.
De azert belemakadsz,szoktal csak most sunyin alaptalanul.Ami jellemzo.
Szoval orulnek neki ha elhuznal mellolem a verbe.
Jelen pillanatban egy vadonatuj bar kinai cucc van beszerelve,de a 3 kabel 2 perc alapjarat utan 80-fok,eleg durva.
A leegett cuccot kedden elvittem a motobees srachoz aki eleg profi.
Lesett hogy a kelle-sek eleg szar melot vegeztek,de meg az se melegitette fel a kabeleket.Bemerte ezt az ujat es teljesen jo viszont eleg magas ampert allit elo,szerinte a triumph eleg kemeny teljesitmenyt ad le elekromos szinten.
A legjobb szabalyzoi is neki vannak.Elvittem azt is,diodasor hibat mert ki.
Tehat van egy teljesen jo beszerelheto generatorom ami lehet a szar minosegu kabelezes miatt leolvad es felgyujtja az egeszet.
Mindez eddig kerult 30+15 e be generator szinten.
De okoska tuti ketszazat kop be hogy fenyezze magat mekkora spiller.
Alapbol turom a szemetseget de ma eleg stressz volt a melo,igen sok segg vevovel es rohadek beszallitoval kuzdessel.
Igy a tures szintem vekonyodott.
Ejjha, úgy látom ha én írok akkor kicsit érzékenyebb vagy Mikor mások azt kívánják, hogy a maláj péniszes kurvák elégítsenek ki, azt meg viccesnek tartod Lehet, hogy azt is komolyan vetted?
Én meghegesztem vazze...vagy bebandázsolom....vagy a fasz tudja mit csinálok, esetleg olyat mint az én töltésem.....nekem 100km-en 3 felesre és 2 sörre van szükségem töltésként, szerintem ez Zolinak is elég lenne.
addig fogsz itt panaszkodni hogy Sanyival átmegyünk és néhány pálinka sör kíséretében gatyába rázzuk azt a paripát...na azután fog pár hónapot a szakszervizben állni mire kitalálják mi lehet elcseszve rajta
Van egy komplett erdoreszem is.
De a legjobb ha bbq fovendegnek valasszuk.