Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megoldhato.
Van egy komplett erdoreszem is.
De a legjobb ha bbq fovendegnek valasszuk.
Bár nagyon frappáns volt , de azért látszik, hogy nehéz napod lehetett
inkább szólok Zolinak hogy olyan ágyneműtartóba tegyen ahol nincs wifi sem
Hal,baoatoni hekk,csak most kupec a neve.
Semmi vész, mert itt van Laller és majd moderáltat
ez is a gyíkemberek műve, ők uszítják egymás ellen az embereket
Me te nem vagy ott mindenhol?
Ahhelyett hogy a teyzkosbuszon utazva az olcso zsomlet es budikefet keresned a tobb nyugdijassal.
Kissé mintha elvadult volna a fórum....én már mindenkivel összevesztem és kibékültem többször is....na és?....folytassuk.
Szerintem még találkozni fognak. Zoli otthonosan mozog az FZ1 topikban is...........ott is szerel
Huhh,ruvid tavon megoldom ezt a generatort,kozeptavon visszalakitom gyarira,jovore meg beszamittatom.
Csak addig mindent kifogastanlanra hozom fel,gyari szabalyzoval, stb.
Most mar jo lesz ha tényleg eladod az sv-det es hagyagolod ezt a fórumot. Nem is ertem akivrl eddig beszéltem es ismer teged az nem mondott egy jo szot sem rólad
Gyere holnap el es begyomoszollek egy 15 centis agynemutartoba.
Ketten leszunk az ocsemmel.
Hacsak nem hozol egy olcso cbr-t.
hagy a rusnya kötekedő motorosokat, gyere inkább ernyőzni
Spárta van, erősnek kell maradnod
Zoli! Zoli! Már 2x is hozzám szóltál, amióta megígérted, hogy nem teszel ilyet! Figyelj oda!
Tokeletesen nyugodt es zen voltam/vagyok.
A generatorosat meg pontosan beszolasnak irtad.
Eleg jol kiismertelek.
valahol olvastam, hogy féktárcsát keresel. itt kérdezted : http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Te meg bekaphatod a bal bokamat.
Lehetek vulgarisabb is.
Spíler Elég jól pirosba ment a vized, remélem megy a ventilátorod, nehogy valami sérüljön! Esküszöm nem beszólásnak írtam a generátorosat, de ha annak vetted, azt is leszarom. Minden jót Zolán!
Pedig Én remek fotókkal próbáltam feldobni a hangulatot Ne stresszelj ..........Vanyeknak van igaza
Mar evek ota rohadtul nem erdekel mit irsz.
Plane a nagykepu beszolasaid.
Elvagyok,ellepek melletted es kesz.
Viszont most kurvara nem voltal cel,nem fordultal meg a gondolataimban.
De azert belemakadsz,szoktal csak most sunyin alaptalanul.Ami jellemzo.
Szoval orulnek neki ha elhuznal mellolem a verbe.
Jelen pillanatban egy vadonatuj bar kinai cucc van beszerelve,de a 3 kabel 2 perc alapjarat utan 80-fok,eleg durva.
A leegett cuccot kedden elvittem a motobees srachoz aki eleg profi.
Lesett hogy a kelle-sek eleg szar melot vegeztek,de meg az se melegitette fel a kabeleket.Bemerte ezt az ujat es teljesen jo viszont eleg magas ampert allit elo,szerinte a triumph eleg kemeny teljesitmenyt ad le elekromos szinten.
A legjobb szabalyzoi is neki vannak.Elvittem azt is,diodasor hibat mert ki.
Tehat van egy teljesen jo beszerelheto generatorom ami lehet a szar minosegu kabelezes miatt leolvad es felgyujtja az egeszet.
Mindez eddig kerult 30+15 e be generator szinten.
De okoska tuti ketszazat kop be hogy fenyezze magat mekkora spiller.
Alapbol turom a szemetseget de ma eleg stressz volt a melo,igen sok segg vevovel es rohadek beszallitoval kuzdessel.
Igy a tures szintem vekonyodott.
Ejjha, úgy látom ha én írok akkor kicsit érzékenyebb vagy Mikor mások azt kívánják, hogy a maláj péniszes kurvák elégítsenek ki, azt meg viccesnek tartod Lehet, hogy azt is komolyan vetted?
Én meghegesztem vazze...vagy bebandázsolom....vagy a fasz tudja mit csinálok, esetleg olyat mint az én töltésem.....nekem 100km-en 3 felesre és 2 sörre van szükségem töltésként, szerintem ez Zolinak is elég lenne.
addig fogsz itt panaszkodni hogy Sanyival átmegyünk és néhány pálinka sör kíséretében gatyába rázzuk azt a paripát...na azután fog pár hónapot a szakszervizben állni mire kitalálják mi lehet elcseszve rajta