Megyünk még úgyis...
Én holnapra egy ilyesmi Zoli ijesztgetősre gondoltam.
Nem is hosszú, viszont annál tartalmasabb, nem utolsó sorban sok árnyékos rész van benne, és a végén ott a kajálda az 527-esen B.gyarmat felett.
De még mindig 50% az esély hogy rászánom magam reggel.
Jelen pillanatban szétbasz az ideg a jellemtelen köcsögök miatt RMC Pécs, egy hete igérgeti, hogy küld egy hátsó váznyúlványt, utoljára csütörtökön letette a nagy esküt, hogy péntekre futárral itt lesz, Én meg szét borítottam a gépsast atomjaira az átalakításhoz Na itt tartunk most
Mivel azon túrák amiken részt veszek annyira kökeményen tartják magukat az előzetes túratrvehez mint az állat így könnyen lehet, hogy mi is arra megyünk amerre Te.
Ha megyek, akkor tényleg csak addig, és igen lengén öltözve.
Ha nem vagyok ott 9:10-ig, induljatok el nyugodtan, nem lehet ott eltévedni...
Kupec, gyere te is, ha érdekel egy szlovákiai kanyargós!
9 körül az esztergomi Shell kút. Én nem megyek fel az 577-re, inkább hasonló utakon hazakanyargok.
Hát tényleg az, nekem most valami 41000 van és az előző tulaj biztos hajtotta amire elég sok jel mutat és mégsem zörög, ki lehet találni erre mindenféle okot, de igazából nem tudni bár nyilván ha sokszor van nagy fordulatnál 2-3 visszagang könnyen előfordulhat bár az enjyémnél is volt oszt mégse semmi, az előző 1000-emnél sem volt semmi és abban is kb 40000 volt mikor beszámolták és az sem zörgött, az évjárat is hasonló, az K4 volt ez meg K3.
Sajnos alig találkoztunk motorosokkal, mindenki félt a melegtől?
Én holnapra egy ilyesmi Zoli ijesztgetősre gondoltam.
Nem is hosszú, viszont annál tartalmasabb, nem utolsó sorban sok árnyékos rész van benne, és a végén ott a kajálda az 527-esen B.gyarmat felett.
De még mindig 50% az esély hogy rászánom magam reggel.
Ha nem vagyok ott 9:10-ig, induljatok el nyugodtan, nem lehet ott eltévedni...
Kupec, gyere te is, ha érdekel egy szlovákiai kanyargós!
9 körül az esztergomi Shell kút. Én nem megyek fel az 577-re, inkább hasonló utakon hazakanyargok.