Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem te itt valamit félre értesz. Gyorsult, igen gyorsult. Nem rángatta a láncot, nem akart szétesni és mégis nőtt a sebességem. Írtam valahol hogy felemelte az elejét vagy hasonlót ?
Hát ennyit tesznek a MAMI-ban eltöltött évek
Nem kotekedeskepp, de alapjaraton 6-osban poroszkalni, es 4-esben lazan elgyorsulni szinten alapjaratrol...kicsit tulzas...de lehet, a te hondad tudta.
Na ezt ne! Vizuális típus vagyok és elképzeltem ahogy Zoli maláj qrvát szerel
Hozd magaddal a cserealkatrészeket, és 400 km-enként szervizelünk.
Hát nem tudom, itt egyesek akkor kapcsolnak 3.-ba
Ezt csak neked Zoli
Zoli, majd nézek Neked valamit kint
Ha együtt megyünk akkor nem lesz 120 felett a tempó.
Nem azért veszem a motorolajat hogy a motor bezabálja.
140-nél amúgy is leszabályoz a csuklóm.
Én mennék, csak hétvégén otthonról dolgozom. Ha minden zökkenőmentesen megy akkor szombat délutántól éjszakáig végzek, tehát belefér egy rövid szombat vagy egy vasárnap, de sosem megy minden zökkenőmentesen, főleg az informatikában...
Kinek melyik nap a jó?
Akkor indulnék is
Gondolod ez Zolinak probléma?
Sziasztok,

aki esetleg még karbis és 2000-2500 fordulaton szivatóval durrog a gépe csináljon egy szinkront. Nekem bevált délután csináltam meg. Igaz a sportdobhoz kéne még egy sportszűrő akkor az sem durrogna.
Csak kiderul.
azok állítólag ladyboyok
Kb 20% esely.
Namost a tokom kivan a fizikamatek szakkal igy leegyszerusitem.

1 malajkurvanal a 2-3-4 sokkal jobb.Nagyobb az elmenyfaktor,intenzivebb,tobb a vigyor is.

Hogy mert fogok en jovore ugyanolyan malajkuvat venni ugyanolyan mennyisegben?

Mert 3-4-el kibaxott maceras a hosszu egyutteles.
Amit mas csinal hogy cserelget,probalgat az nem megy.
Egy stabil kell ami nem faraszt le mindig,tudok ra figyelni,lazitani mellette ugy hogy nem akar kinyirni minden mp ben.
Bar nekem a maniam hogy minnel csinosabb egyedibb es fiatalabb malajkurvam legyen.
Talán HA ma elindulsz akkor TALÁN vasárnapra elérsz a Vanyekig
Szívesen megkóstolnám azt a híres mecsekburgert de akkor nekem jóval hamarabb kell indulnom a rolleremmel hogy ne estére érjek oda a virágszedős tempómban
Hali!Van egy középsztenderem sv 650-re 2003-tól,ha valakit mozgat,15000ft.06 30 72 95 896
Nem hazudtoltam meg magam, csak valamit összekevertél/félreértettél. Mind1, nem írom le újra, szerintem itt már sokan unják, jogosan.

Mellesleg mint írtam, van tapasztalatom soros motorral, 400-as és 600-as sornéggyel is mentem már.
Laller, Zoli, Ataa ?
Ok, akkor bízzunk a bürokráciában és amennyiben a szokásos lesz akkor vasárnap gurulok arrafelé.
Szerintem az eddigi 3szezon alatt lemotorozott 40000 km alatt volt tapasztalatom mindenben. Szaguldozas is es turazas "viragszedo" modban is motoroztunk. A sor4 hondaval tokeletesen lehetett tajatnezni akar 6.ban alapjaraton is.
2-3-4beb alapjaratrol tokeletesen gyorsult, nem problemazott.
Inkább szegeld össze a generátorodat