Háááát én már túl vagyok a konteós korszakomon, volt ilyen ahogy mindenkinek, általában valamiféle életbeni válság előtt közvetlenül szokott előfordulni, hogy az ember fogékonyabb lesz erre, de oszt ha valakinek szerencséje (vagy balszerencséje) van túllép rajta, ha nem akkor élete végéig ezekben éli ki magát kizárva a valós életet hisz ezekkel olyan jól magyarázható minden rossz.
Ahhoz hogy megnősüljek először el kéne válnom, azután meg nősüljön akinek 2 anyja van
Amúgy meg azért címeztem kvázi Sanyinak mert tudom hogy Ő ilyen morfondírozós típus, Tőled nem várok mást mint hogy jöjjön a píz aztán költsük el generátorra meg fesszabra
Jövő hétvégén gyertek, ne most! Akkor jobb idő lesz az előrejelzés szerint, és még egy orfűi fürdést is bedobhattok a programba! Ott is van ám finom lángos! Egy mecsekburger után igenfinom desszert! (Ezt elsősorban ZoliBácsinak mondom ám)
Csak a hülye nem látja a hasonlóságot!
Amúgy meg azért címeztem kvázi Sanyinak mert tudom hogy Ő ilyen morfondírozós típus, Tőled nem várok mást mint hogy jöjjön a píz aztán költsük el generátorra meg fesszabra
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű
Hirtelen ez a kettő jutott eszembe a kommentedről
link