Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zolííííííí! Hallod mit üzen Neked Sanyibá? Ne zárd ki a valós életet
Bakker! Így kell megtudnom, hogy többszörös anyahalmozó vagyok
Soros György tényleg bazi öreg és egyre g..ibb.
Csak a hülye nem látja a hasonlóságot!
Háááát én már túl vagyok a konteós korszakomon, volt ilyen ahogy mindenkinek, általában valamiféle életbeni válság előtt közvetlenül szokott előfordulni, hogy az ember fogékonyabb lesz erre, de oszt ha valakinek szerencséje (vagy balszerencséje) van túllép rajta, ha nem akkor élete végéig ezekben éli ki magát kizárva a valós életet hisz ezekkel olyan jól magyarázható minden rossz.
Ahhoz hogy megnősüljek először el kéne válnom, azután meg nősüljön akinek 2 anyja van

Amúgy meg azért címeztem kvázi Sanyinak mert tudom hogy Ő ilyen morfondírozós típus, Tőled nem várok mást mint hogy jöjjön a píz aztán költsük el generátorra meg fesszabra
Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem

Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű

Hirtelen ez a kettő jutott eszembe a kommentedről
Jövő hétvégén gyertek, ne most! Akkor jobb idő lesz az előrejelzés szerint, és még egy orfűi fürdést is bedobhattok a programba! Ott is van ám finom lángos! Egy mecsekburger után igenfinom desszert! (Ezt elsősorban ZoliBácsinak mondom ám)
A velemenyem az hogy meg kene nosulnod,tul sok a szabadidod es ez karosan hat rad.
Vélemény? Már régóta foglalkoztat a kérdés
link
Ejtoernyozni fogsz.
Vasárnapi Mecsek lehet engem is érdekelne, ha megvártok és jön Zoli is
En meg szvazifoldre vagy burundiba.
Nekem dolgom lesz hétvégén, de ha minden jól megy a vasárnapom szabad lesz. Valaki feldobta hogy Mecsek, oda még el is mennék...majd meglátjuk.
Jut eszembe van eladó első fékbetétem is Brembo Racing szinter, 1910km van benne vagyis kb új. 20 a bótba, 10-ért odaadom.
Brembobol hogy vannak a jelölések ? SA, SC melyiket vegyem?
Azon a vidéken nagy divat az átoperálás.
Nem tellik futesre?
Nem Tibetbe megy, a Yeti ott él.
Olyat hozz neki, amelyiknek 45-ös a lába.
Én januárba Malajziába Zolinak partnert nézni. De miért?
Melyik nap mentek és hova?
Ja.
fasz kivan....
Na mizu?
Nem irtad, en sem irtam. Nalam az alapjarat 1.200 korul van, de mar kettesben is 1500-at forog, hatosba tenni kizart, de negyesbe is.