Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En meg vastag uldozesi maniat es szemetkedest az iranyomban.
Nem vartam mast toled.
Viszint jegyezd meg,egy pillanatra sem volt eszemben a szemelyed es munkad semmilyen sznten ezen leiraskor.
Csupan lejegyeztem a leg gazdasagosabb forumos megoldasokat a turakormany temakorben.
Valasztas a felhasznalo van.
Egy dolgot tegy meg ha direkt szeretnel ge...skedni legalabb ne tuloz durvan.A generatorom elso korben 2014 szeptembereben allt 1 honapot,most meg vasarnap ota.
Tudom sajat viszonylatban kedveled a pontos meghatarozast mas eseteben a dramai hatas miatt inkabb nem ragaszkodsz hozza.
Innentol befejeztem a veled valo kommunikaciot.
Kis iróniát érzek a dologba... Most az a gondod ezzel, hogy ezt ilyen pofon egyszerűen és olcsón is meg lehet oldani? A Suzi ilyen olcsó motorka, fillérekből át lehet faragni üzembiztos kényelmes paripává. Van aki lassan 100E ft-ot költ a motorjának a generátorára, mégis szar, hónapok, lassan évek óta. Az épp egy drága és bonyorult típus. De kinek mi tetszik

Hogy ezt elmonehatod siman meger 2000 km-t.
jó de az törötten kihagyhatatlan vétel volt
Látod, én egy nyomorult ülésért elmegyek, de hát nem vagyunk egyformák, pedig amennyibe a túrával együtt kerül annyiért meg is csináltathatnám.
Jó, de írtam, hogy nem hozom el holnap úgyse, pénteken nem szoktam ráérni míg nyitva vannak. Egy veszély van csak, hogy eladom. Napi 2 telefonom van de mindenkinek Pécs olyan távolságot jelent, mintha Londonban lennék, és ilyen messze (200km) nem jönnek el Ilyenkor mindig elmondom, hogy az ez előtti SV-mért Svájcba mentem ki ami csak oda 998km volt. Ismeritek is a srácot, nem tudom most mi a nikkje most...
Turakormany kiskate.
-Vegy ket feltenyernyi otmilis avel vagy alulapot.
-Igeny szerint cnc vagy koznyelvben flex segitsegevel pontosan a felso villahid also felenek formajara kell alakitani,ezutan egy jominosegu mugyanta ragasztoval ezt alulrol beragasztani.
-Ezutan a villahidat 10 mm es furoval nagyon pontosan a motor hossztengelyere szimetrikusan egyenlo tavolsagra meg kell furni.
-Be kell szerezni,ket kormanybefogot es egy mz kormanyt.Es felcsavarozni.
Ha jol dolgoztal szepen fog allni nem csalen,ferden.
-Kovetkezo munka a fek es kuplung cso/bowden kb 5-7 cm es nyujtasa.
Tobb megoldasbol lehet valasztani fem fekcsovet,gumit is lehet venni/csinaltatni.
Gaz/kuplungbowdent is meg lehet toldatni bowdenessel.Esetleg n-es bowdeneket beszerezni,kuplng erdemes mert eleg rossz szogben all az s-es turakormanyon.
-En a kapcsolok kabeleinek a hosszan is tokoltem mert feszes volt de altalaban atrendezessel megoldhato.
Arról is beszélhetünk, tehát ha kihúzod vasárnapig akkor jelezd főleg azt, hogy ha autóval kéne mennem.
Ma se szóltak... holnap bontom le az értékes dolgokat róla. Első betét nem kell? Szerintem nem lesz kész holnap
Holnap meddig van nyitva a kereskedés? Tehát mikor derül ki, hogy megyünk-e vasárnap mecsekezni?
Haveroknak szívesen segítek ingyé.....
Nagyon érdekelnének a részletek esetleg képek is. Foglalkozol még "nagyközönségnek" szereléssel, vagy csak magatoknak?
Pár hete 2-en is megcsináltuk mindketten az alacsony költségvetésű megoldást választottuk, az enyém kb. mindennel együtt 35-ből jött ki.
Sziasztok!
Tudom hogy már lerágott csont, de tervezek egy kormányátalakítást az SV-n, csutkáról valami kényelmesebb túra verzióra, mert kiöregedtem és fáj mindenem egy fél óra után
Olvasgattam a régebbi kommentek közt, de azok már akár több évesek, és hátha van valakinek mostanában forrása vagy valami új ötlete honnan lehetne egy villahidat venni, vagy hogyan tudnám viszonylag olcsón és nem összegányolva megoldani. Láttam az lsl opciót, ami kézenfekvő csak nem olcsó, vagy a topyokes.com on is vannak elég jók de szintén húzós az ára.
Esetleg valakinek nem porosodik egy szett a garázsban? :)
Tsanyi örömmel látom, hogy még mindig aktív vagy, régen jártam hozzád a rizlás SV-vel :)

Előre is köszönöm válaszaitokat!
Igen, azokra amit írtál, az anyagminőség miatt tartanék egyedül attól, hogy nagyobb tempónál elszáll ha elenged a zár, az enyém régebbi típus ezért csavaros, de végülis lehet, hogy ez is jó lesz.
Felhivtam az eladot, es azt mondta ez is lofty. Azt mondta ez teljesen megegyezik a givivel. Valami givi utangyartott cucc ez. Holnap elmegyek megnezem es ha jo akkor megveszem. Nem volt meg dobozom, mire kell odafigyelnem? Zar? Csukodas? Mi mas lehet meg a gond...
Nekem egy kínai vacak van hasonló ehhez (lofty), de még nem ilyen a zár hanem sima és a platnihoz csavarral kell rögzíteni, az nekem jó, vagy 4 éve van fent, de mivel ez is kínai nem tudom mennyire lenne megbízható a rögzítés, ha mondjuk legalább 1 csavarral felfogatnád a platnihoz akkor biztos jó.
Sziasztok!

Keresek egy Szűcs Tibor
, svtibi sracnak az elerhetoseget mer emailra nem reagal. Arult egy emelot es abbol kellene nekem! Ha valakinek ismeros szoljon! Adatlapon elerhetosegem. thx
Hali,

Van valakinek tapasztalata ezzel a dobozzal? http://www.kepesmotor.hu/motor...

Nem tudom milyen marka, gondolom nem olyan jo mint egy givi vagy kappa. De toredek aron van...

Velemenyek?
Inkább lennél kamureg.
Köszönet a plasztikai műtétért a Gillette-nek
Mondjuk itt van 20 év.
Ennyi pénzed van gyerek szihológusra?