Elvileg sajnos igen. link
Ugyanakkor elég jó módszereke lettek kidolgozva a régi SV/DL 1000-esekhez, hogy ezt biztonsággal meg lehessen oldani.
Bosszantó apróság, de nem megoldhatatlan szerencsére.
Szia,
Valószínű.
az SV1000-nél ez misztikum. Pl most volt nálam egy K5-ös példány, 30e km-vel és kussba van a kuplungja, a másik ismerős K7-esében meg 15e van és zörög alapjáraton mint a csörgőkígyó. Pedig aztán nem egy vadállat...
A kuplungkosár átalakításnál erről volt szó?
Májusban vettem a motort,az előző tulajnál cseréltek mindent.
Oda is adta a régi kosarat,lamellákat,mindent.
A képeken nem az enyém van,csak találtam.
Ettől függetlenül lehet hallani mintha csattogna,ha behúzom a kuplungot elhallgat.
Nem hangos,de hallani lehet kicsit.
Sziasztok
SV650s-be milyen hűtőfolyadék való? 2005-ös. :)
+ egy történet,
megesett velem hogy esőben tértem haza túráról, szépen lecsutakoltam a motrot, majd eltettem, két nap múlva előjött a rettegett típushíba, első henger nem indult, járattam, majd lassacskán éledezett, karikáztam egyet a mátrában, azóta semmi gond nem volt vele, még egy gyertya cserét beiktatok. Ezt ki hogy küszöböli ki?
haha.. :D sajnos ebből a 180 ból 140 a hazautazás a többi 40 meg ide oda szimplán munka szempontból :d most nem a szórakozásé volt a főszerep! :D :P de majd vasárnap, meg szerdán meg utána szombaton :D
na, kicsit rátöltöttem, és kb negyd fordulatot forgatott :) szóval akku kuka... :(
valakinek nincs eladó használható akkuja sopron közelében ezres esvébe? elég rosszkor jött ez így...murphy megint nyert :(
Sziasztok,
Segitsetek,
sv1000 inditom, de az inditorele kornyekerol csak szikrazo hang hallatszik, mint mikor ivet huz az aram. Mivel lehet a gond, rele, generator...?
Nem is forgatja mikor inditom csak zzzzz, es a kijelzo is eltunik.
Ugyanakkor elég jó módszereke lettek kidolgozva a régi SV/DL 1000-esekhez, hogy ezt biztonsággal meg lehessen oldani.
Bosszantó apróság, de nem megoldhatatlan szerencsére.