Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Féktisztító és mehet össze.Csak gyorsan hamar párolog.
Sanyi! Pécs és vidéke mostanában? Vagy valaki ismerősödnek? Pár nap múlva elviszik az SV-met...
Szilikonzsír az nem szerencsés mert örökre alatta marad és minidg megforog...a víz szerencsésebb.
Gondolom szűknek találod és nem akar felmenni, de ennek ellenére az is felmegy, komresszorral levegőt alá esetleg némi szilikon zsírral megtámogatva.
Sziasztok, honnan lehet rendelni vagy Pesten kapni SV-re való markolatot? most vettem egy "univerzálisat" és kiderült hogy kvára nem rá való... Képet csatoltam a csupasz gázmarkolatról, végülis csak az az oldali nem kompatibilis..
Előre is köszönöm!
Még nem tudom, nekem is túl rohangálósnak tűnik a dolog. Viszont gondolkodtunk ma Lacival azon, hogy mondjuk pénteken délután lemennénk valahová félútig és szombaton egy kb 300km-es laza gurigával közelíthetnénk meg a tetthelyet ahonnan ugye vasárnap haza jönnénk.
Szerintem ez túl hosszú 2 napra, egy rohanás lenne az egész
Akkor ugy nez ki szoloban megyek.
Ha 2,5 napra mennék úgy hogy vasárnap időben hazaérjünk az már jobb lenne.
én beszélek kicsit németül szóval azzal nem lenne gond.
Egy ismerőssel ide tervezünk majd menni: link
Akkor menjünk legközelebb, amikor többen ráérnek. Úgyis be-be szokott ugrani egy-egy hétvégi munka júniusban.
Meg találjunk valami olcsóbb szállást.
Egyébként van Nagykanizsán egy haverunk, aki el tud szállásolni pár embert, ha legközelebb mennénk ilyen 2 napos karikára. Lehet Ausztria és Szlovénia is.
Laller biztos nem sanyi se szerintem.
Laller, Sanyi?
Legalább legyünk vagy 3-4-en, meg legyen valaki aki beszéli is a helyiek nyelvét!
En mennek te jossz?
Mas nem fog.
Zoli, lesz a jövő heti osztrák hétvégéből valami?
Simán ez első javasolt megoldást válaszd, nem kell az elosztó meg ilyen marhaságok, 2 cső közvetlenül a főmunkahengerről egyenesen le a két oldalra, igaz ez drágább, de nem kell gernyózni vele, amúgy a drágább az kb. 2000ft-ot jelent az elosztóshoz képest.
szerintem rendben lesz amennyiben sérülés mentes, barátomnak kell, hírdetésedben láttam a telefonszámodat. megadom neki és remélhetőleg felhív majd a részletek miatt.
15e ft?
Veszek akkor fémet. Nem lenne amúgy mókolás, hiszen egy átaresztő csavart használnék. Gagyit mem akarok venni, mégis fékről van szó.
Nem ertheto.
Toldozni nem szerencses.
Ha olcsosagra torekedsz csinaltass egy hosszu egy rovid gumicsovet egy dupla ateresztovel ez megvan 10 rugo alatt.
Vagy turj hasznalt fem fekcsovet.
De sose mokolj dugozassal meg toldassal.
És ha ( tényleg nem gányolni akarok, de jó lenne ha nem kellene a gyár rendszert kukázni) vennék egy dupla áteresztő csavart és a fékkarba futó csövet egy plusz darab csővel hosszabbítanám? A dupla áteresztő csavart egy zsákfuratos anyával meg zárnám? Remélem érthető lett....
Amilyet kivansz.
Van osszecsavarozhato csinaldmagad cucc nagyvason tuv papir es nyomasproba nelkul.
Van goodridge cso az xbike nal papir nelkul nyomasprobazva es van papirral nyomadprobazva keszreszerelve venhill meg nemet csovek ebayrol.

A legolcsobb 15-16 rugostol a 25-30 ig terjedo skalan mindenfele lehet igeny szerint.
Sejtettem amúgy. Fékcső minőséget milyet? Kb lóvében mennyi?
Sehogy.Veszel egy dupla áteresztő csavart es egy hosszu egy rovid csovel a jobb nyeregrol atviszed a balba.
Á, mobilról nem tölti fel az "y" elosztós képet. Mind egy. Tudjátok ugyis, hogy miről van szó. :)