Mondjuk fogyasztásban nem biztos, hogy jobb, 180km mondjuk lazán 3 nap még lazábban 4, ez alatt 3 étkezést számolva étkezésenként mondjuk 1500huf akkor a 4 nap alatt 12X1500=18000huf és legalább 2karton ásványvíz és igény szerint 1 tálca sör és így akkor bőven 20 rugó fölött van míg ugye a motor még ha szarul fogyaszt akkor is kijön 6 rugóból és másfél órából.
Csáó
Suzuki SV650s (2004.7. ) újabb fajtához keresek gyári sérülés mentes jobb tükör ,Fekere sárvédő és fejidomot akinek van kérem jelezze:
sipka99@hotmail.com e-mail címre
Miota az s-es motoron lecsereltem a kormanyt mar nem szaguldozok, a kanyar akkor is elvezetes ha 150helyett csak 100al veszem be. Mellesleg sokkal kenyelmesebb.
Akkor sok tapasztalatod nincs a túrakormányról
Ahogy nézem a képeket elég furcsán eshettél vele, gondolom átfordult. Érdekes hogy a hűtő meg teljesen ép. Az átalakításhoz a csak a fékcsövet és bovdeneket kellett cserélni vagy az gázkezelést?
A te magasságodhoz lehet jó lesz az S. Nekem nagyin kellett görnyednem, túrásítottam. Az más dolog hogy kb 20 km-t élvezhettem, mert hazafelé összetörtem. (Nem a kormány miatt)
Köszi! Holnap fel is hívom.
Miért nem ajánlod az átalakítást? Mivel viszonylag magas vagyok (190cm) eléggé előre kellett döntenem a kormányt, ami kicsit nehezebben irányítható és a csuklóm is elég kicsavart pozícióban van, hiába a lapos lsl kormány. Ezért és a szélterelésért gondoltam az átalakítást.
Ha rám.hallgatsz hagyon N-esnek. Amúgy a fejidom egy helyen repedt, a jobb oldali tükörnél kb 10 cm hosszan. Lámpák épek, a fejidom tartókonzol balra görbült, nem is keveset. Villahid és a csutkák meg pont nem voltak fennt. Átalakítottam túrásra.
+36706321829
Kiss Attila neki adtam el, pesti.
Sajnálom, a lényeg hogy neked nincs bajod!
Elérhetőséget tudnál adni privátban akinek eladtad? Szeretném átalakítani a motorom N-ről S-re, emiatt érdekelne a fejidom, a villahíd, a kormány, a bovdenek és a kipufogó. Ezek nagyon sérültek voltak?
Veszem a lapot, nincs gond. Hát remélem, majd valami jó fog belőlük kisülni.
Beszámolok, ha majd lesz valami haladás, bár a komolyabb projektek nem most lesznek. Sajna pokoli drága minden.
Suzuki SV650s (2004.7. ) újabb fajtához keresek gyári sérülés mentes jobb tükör ,Fekere sárvédő és fejidomot akinek van kérem jelezze:
sipka99@hotmail.com e-mail címre
Megvan még a PR3? Szoktál Bp felé járni?
Ahogy nézem a képeket elég furcsán eshettél vele, gondolom átfordult. Érdekes hogy a hűtő meg teljesen ép. Az átalakításhoz a csak a fékcsövet és bovdeneket kellett cserélni vagy az gázkezelést?
Miért nem ajánlod az átalakítást? Mivel viszonylag magas vagyok (190cm) eléggé előre kellett döntenem a kormányt, ami kicsit nehezebben irányítható és a csuklóm is elég kicsavart pozícióban van, hiába a lapos lsl kormány. Ezért és a szélterelésért gondoltam az átalakítást.
+36706321829
Kiss Attila neki adtam el, pesti.
Elérhetőséget tudnál adni privátban akinek eladtad? Szeretném átalakítani a motorom N-ről S-re, emiatt érdekelne a fejidom, a villahíd, a kormány, a bovdenek és a kipufogó. Ezek nagyon sérültek voltak?
Beszámolok, ha majd lesz valami haladás, bár a komolyabb projektek nem most lesznek. Sajna pokoli drága minden.
CUSKATER!
Fel tudnád velem venni a kapcsolatot? Érdekelne pár alkatrész!
E-mail: sportmotor22@gmail.com köszi!