Üdv. Túrakormány a projekt jelenleg az sv-men. Fékcsővel kapcsolatban kérdeznék. Veszek egy hosszabat addig ok, de hogyan hozom össze a lent lévő "y" elosztóval? Amúgy már folyamatban a befogó is. ;-)
jaja,én simán elvoltam vele,az svmedián asszem vannak képek is róla
(a shiveren is a hátsó ülésra pókozok néha egy hátizsákot,nekem nem gond ugy felszálni rá,még fiatal vagyok :-) )
...és valahol még meg is van az a hátsó ülés amit átalakitottam,ha megtalálom 3000ft-ért viheted (650k3)
Tesóm is gondolkodott ilyenen 1000-esre,én kipróbáltam Gixxer 750-en
Hááááát farmerban még úgy ahogy át lehet emelni a lábat,de motoros cuccban nem igazán megy,főleg bőrben
Szóval sztem felejtős ez a módszer
Na látod erre nem is gondoltam, jó hogy mondod.. Megnezem majd hogy lehetne fel- le szállni..
Szerintem akárhol van dobozolva ronda( de talán a hátsó ülésen elviselhetobb), en biztos nem használnám túrák kivételével, faterom van odáig érte...
Szerintetek mennyire működőképes az ötlet? Én úgysem nagyon motoroznék utassal, főleg hosszabb távon nem amihez doboz kéne.
Így legalább nem lóg túl a motoron hátulra, fél perc alatt visszaalakítható az eredeti állapotra és még olcsóbb is mint egy doboztartó.
Majd megvesztem az örömtől amikor az előző ezresemre sikerült megvennem a rövid Raptorokat, állati volt! Ennél jobban csak akkor örültem mikor eladtam a motort és utána végre csend lett.
k.lali@freemail.hu
(a shiveren is a hátsó ülésra pókozok néha egy hátizsákot,nekem nem gond ugy felszálni rá,még fiatal vagyok :-) )
...és valahol még meg is van az a hátsó ülés amit átalakitottam,ha megtalálom 3000ft-ért viheted (650k3)
Hááááát farmerban még úgy ahogy át lehet emelni a lábat,de motoros cuccban nem igazán megy,főleg bőrben
Szóval sztem felejtős ez a módszer
Szerintem akárhol van dobozolva ronda( de talán a hátsó ülésen elviselhetobb), en biztos nem használnám túrák kivételével, faterom van odáig érte...
Ha megcsinálod szerezz egy másik ülést,ne a gyárit cseszd szét,ki tudja mi lesz a jövőben vagy eladáskor.
Doboztartó kutatás közben találtam a következő megoldást:
http://www.svrider.com/forum/s...
Szerintetek mennyire működőképes az ötlet? Én úgysem nagyon motoroznék utassal, főleg hosszabb távon nem amihez doboz kéne.
Így legalább nem lóg túl a motoron hátulra, fél perc alatt visszaalakítható az eredeti állapotra és még olcsóbb is mint egy doboztartó.
Véleményeteket előre is köszönöm! :)
Mintha a kartali TSZ-ben indították volna a Rábasteigereket.
Csak józan ésszel használd, ne az út mentén lakók háborgatására.