Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igencsak korán lenne. Bár hazafelé nekem jó Szentgotthárd is, az közelebb van. Akár nektek is jó le a 7-esre és onnan haza?
És ha nem jó az állapota akkor még mit kell megnézni? Házilag megy?

110-130-ig jók vagyunk utazóba, persze egyenes pályán, kanyarban azért visszaveszünk a kanyar mértékéhez képest
Van hogy 92-ig is kihúzatom de persze csak a német autópályán
Ahhoz hogy delkorul sopronban legyunk reggel 4 kor krne a nockalmot betamadni,elvezkedni es kilenkorul hazamenni.
Ha felltetelezzuk a motor jo muszaki allapotat akkor eleg csak egy egyszeru csoves olajos allitas is

Amugy alkalmazkodom de azert a 80-90nel kicsit temposabban szeretek menni ahol lehet
Ez meg olyan mintha az F1-ben menne valami gép, pedig csak Man TT

link
Nem csak arra, hanem hogy elegendő e ez a beállítás. Mondjuk a semmitől biztos jobb ez a házi ellenőrzés is.
Mit még? Azt is így otthoni körülmények között meglehet csinálni?
Szerintem arra gondolt hogy ilyen egyszerű eszközt fabrikálni hozzá
A felületes tényleg ennyi idő alatt megvan, de érdemes még pár dolgot mellette ellenőrizgetni.
Zoli, ezt a vidit nem te vetted fel?

link
Aki csinált már karbi szinkront legyen szíves nézzen már rá erre a videóra. Tényleg csak ennyi lenne a dolog? Mert ez otthon laza 1 óra alatt megvan.
Beb@szna :D
Megnézem, nekem megfelelne, főleg ha az érkezés Sopronba a kora délelőtti órákban lenne. Onnan még haza is kell vinni asszonyt, majd nekem is haza kellene érnem emberi időben.

Szállás mennyi lenne? Kaja s mi egymás ilyenkor hogy szokott lenni?
Meg nem.Holnap.Ha lessz idom.
az sem mellékes
Árról beszéltetek már?
A 3F-et csak mi értjük.
gratula a 3F hozzászóláshoz, pedig én akartam lehet amúgy már ültettek bele egy sor kukoricát is olyan szép barázda lett
Vissza se merek menni, szerintem lefelé felszántotta a jobbos kanyarok felét.
Mondjuk a középtámasz nem örül a nyugger stílusnak.
Es a legjobb, nem felejted el 6.ba rakni, vagy lampanal nincs az hogy huu basszus hol az 1
Ha annyira élvezkedi akarnék akkor maradt volna az SV neadj Isten K5-1000 gixer lett volna helyette, de már öreg vagyok hozzá a kórházi kezelést is próbáltam már ezért inkább csak gurulgatnék nyugdíjas tempóban nézelődve arra meg alkalmas ez is.
Ha mar megeszi, 7et akkor legyen elvezet benne
Na jó de ataaa-nak a fék se fogy.