Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is van itthon, megoldható
Ezt pont eltaláltad és az kertül nekem annyiba amit írtam. A sima szerintem nem lett volna 2500 Ft.
Egyertelmuen en sem akarok palyazni.
Viszont addigra a gps t ugy allitom be egy elore tervezett uton hogy ne legyeenek a kis kiterok amik lassitottak.
Bar a jelenlegi google maps egy hatar szar.
Ugyhogy igo home al letervezem es feltoltom a gepre.
Ezzel es egy korai indulassal szerintem 4 re lenn lennenk.
Visszafele horvatban egesz jo volt,talan ket eltevedes es sziszek kornyeken volt kemenyebb forgalom.
Amugy a 700 sem volt soha 700.
Ketszaz a hatarig es kb 100-150 karlovacig.utana 120 mar nem.
Ezen kar besertodni.
Mivel nincs termosztát az olajkörben így szerintem simán lehet túlhűtött az olaj, szerintem nem felesleges... A víz hamarabb melegszik, felmelegíti az olajat, hamarabb üzemmeleg ez csak jó lehet. Ugyanakkor hűtheti is az olajat ha kell ami megint csak jó nekünk
Én nem vagyok főnök otthon sem nemhogy máshol, ha jól rémlik pont Horvátországban akartam földhöz baszni a gépéest olyan utakra vitt, viszont nem akarok 700km-t autópályázni 100km motorozásért úgyhogy én inkább megyek Tolminba
Egen,egy plusz kör.Egy kivezetéssel több a fedélen minimum.
szerintem felesleges kiadás.
Meg a vizpumpa is más lehet
Ja és a leömlő.Na azon eléggé hogy elférjen ez a kramac.
Ahogy néztem nem változtattak a blokkon csak egy hőcserélőt tettek az olajszűrő és a blokk közé.

Minimum ez meg ez.Kell hozzá a tömítésekkel és vízcsövekkel.De biztosan csak akkor lehet tudni hogy minden passzol mikor ott vagy.Képeken nem látszik pár tizedes eltérések.
Nem lehet megcsinalni ugy hogy egy hocserelot teszel a szuro elé-moge es a hutovizet atvezeted rajta? Olajhuto lekerulne. Gladiuson hogy van ez kivitelezve?
A ket fonok a 6 ost nezte ki toronyirant bosznia erintesevel gospic fele,de van pici nezetkulonbseg a hazai reszen.
A bosnyak egy uton 600 x atmenos egy vasutvonalon az erdoban annyira csalinkazos az nagyon kis vidam resz csak en belezavarodtam.

Régi 7-es?
Igyekszem,ataaa,laller a fonok.en megyek utanuk,megoldottam a gps rogziteset,fainra sikerult egy gopro tartot aplikalni ra igy nem arnyekolja a fem tarto le.
Szal atvehetem az iranyitast ha nem egyeznek meg.
De qkkor tuti valami isten hatamogotti egyszavos bagolybaszo uton kotunk ki.
Megvolt ma az első olajhűtős teszt.
Egy ilyen szolid, óvatos takaróval kezdtem, mint a képen látható.
Az eredmény elég durva. 15km-es út, 70%-ban hegynek fel, utassal, 40-60km/h közötti tempó, fordulatszám 3-5000 között, külső hőmérséklet 16 fok. Az eredmény? Érkezéskor 80 fok az olajhűtő/szűrő/teknő környékén, tehát az olaj se lehetett sokkal több.

Ami viszont a dolog szubjektív oldala, és sokkal érdekesebb, hogy én most a téli tárolás után azt hittem, a lábam lett bot, hogy nem megy "szépen" a váltás, csak olyan noszogatósan, erőből, ehhez képest most a felrakott takaróval egyszercsak azt vettem észre (kb. 5 perc mocizás után), hogy hirtelen csak úgy "behuppannak" gyönyörű szépen a sebességfokozatok, mint ahogy nyáron szoktak.

Szóval ennyit a kis japó mérnök urakról, hogy még a Motul full-szintetikus 7100-as 10W40-et is kishíján annyire túlhűtötte, hogy még váltani se tudjak szépen a géppel.
Sanszosan nálam a Motul 5100 csúfos leszereplésének hátterében is ez komoly szerepet játszhatott, az az olaj sokkal rosszabbul kent hidegen.

Jelenleg fennhagyom a kis kartonlapot, de ki kellene majd agyaljak valami praktikusabb megoldást, mert ahogy ezt gyárilag kitalálták, elég minősíthetetlen hűvös időben.
Zoli országúton mész végig?
Odatalálsz? Mert mindketten(mindannyian) eltévedünk
egyenlőre jussunk el addig,hogy megyünk..

aztán majd kiderül melyik csapatot kövessük hűen

fel kell dobatnom az új gumikat is.. a road 2 hátul elfogyóban van (16000km)
Hát ha az elég akkor gyertek velünk ha csak nem vonz jobban a pályamentesség. Én 3 lánnyal megyek reméljük a Dóri embere el tud szabadulni.
egyszerű kell
Ez jó lenne, de ki tudja mennyien megyünk valójában? Ezért nem szoktunk foglalni, eddig mindig találtunk szállást. Mondjuk a mobilházban 4-en férnek el jól, 6-an szorongva (nyaraltunk ilyenben).
a 120-130 jó
www.booking.com%2Findex.hu.htm...]Ez a bungallos[/url] cucc tul egyszerű vagy elfogadható?
mer árban kellemes.
Mi nem megyünk túl gyorsan, Anita gépe 120-130-at tud tartósan így mi a lassú szekciót alkotjuk viszont az ilyen túrákban az a jó, hogy mindenki úgy megy ahogy és ahol akar csak este fussunk össze.
Lehet mi is lemegyünk Pünkösdkor, de csak ha 25fok körülit mutat majd Mert most szétfagytunk enyhén, reggel 5-kori induláskor itthonról.
Helló!

Itt voltunk mi: Ante Nekünk nagyon bejött a hely. Szerintem a Karlobag - Strarigrad szakasz a legjobb ezen a részen, Senj felé annyira nem jött be
némi fehérnemű