Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 zseléülés ajánlott
Hány napra?
Horvát tengerpart.
hová lesz a menet?
a hdi-is olajérzékeny.. viszont nekem 10e ként volt cserélve az olaj,így sehol sem jelentkezett a tipikus probléma. ellenőriztük. olajteknő turbó nyomocső szűrő, felszivókosár.. minden patyolat tiszta volt. turbó makulátlan. anno castrollal ment, én most total-t használok.

ezeket a hosszú periodusokat nem birják az olajak
Az semmi
Inkabb 2x ha nincs info hogy ketszer biztos en addig nem mennek vele mig nincs cserelve a csapagysor.
280, így nyilván legalább 1X cserélni kellett vagy már beállhatott, a fene tudja, mo.-i első forgalomba helyezésű.
Ora szerint mennyi a km?
A szűrő meg al-co.
Vazze, Valvoline Synpowerem van 5W-40, mindegy beleborítom azt legfeljebb hamar lecserélem amúgy is azt írtátok, hogy jó 10000-ként cserélni.
Szerintem cseréld le, 2x nem üthet be a villám ugyan oda Amúgy egy gyári csapágysor huszon ezer ft, szóval nem nagy összeg (azt hittem jóval több), még a hajtókar csavart sem szokták cserélni. 1.5dci nagyon olaj érzékeny, ELF SXR 5w40 jó bele. Semmivel nem drágább mint akár melyik más gyártó csúcsszuper olaja, de azok mégse jók bele + Purflux szűrő
Szerinted ha jó hangja van még a gépnek cseréljek olajat és majd csak ha azt lefutottam elég lenne a csapágycsere? ....persze tudom, hogy ez hülye kérdés mert hát látatlanba ezt nehéz megmondani, de mivel van itthon jó olaj és szűrő jó lenne minél hamarabb (ma) lecserélni a régi szutykot.
Elkezdhetnénk agyalni a pünkösdi úton, mennyien lennénk vajon, kiírjam a motorozz-ra? ....mondjuk ha oda kiírom akkor 1000-en leszünk.
Csalóka a video. 690-es jó pilótával megfoghatatlan. Nagyon bitang jószág
Amit nem tudok azt el sem tudom felejteni igy tok jo nekem.
Azért dupla ló az dupla ló. Tényleg most már, hogy így bemagoltál minden tesztet és vidiről begyakoroltál minden szerpentint Európában...nem fellejtettél el motorozni?
Hol lehettek vajon?
Pikpakk megoldhato,negynap alatt kenyelmesen.
Kicsit lagymatagon hagyta ott a csopert,a daytonas meg izombol.
Az utolsó pár másodperc megmutatja milyen szép helyen jártak, de jó lenne eljutni egyszer egy ilyen helyre...
690-es bárkit meg tud lepni 140-150-ig,ráadásul nem igen számít az út minősége....
Thx.meg kell vizsgalni.

Van ktm 690 es,de mintha keves lene a kraft.vagy csak lama.

https://youtu.be/ZSTHg3sU1Lo
Mindig a vadasz jut eszembe.