Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet hogy ki tudják görgőzni de egy bontott lenne a legjobb. Hevíteni értelmetlen
Az csapassa így a szerpentinen, aki így meg is menti a helyzetet. Mondjuk, ha jönnek szembe is...
Sziasztok!
Hajlott teleszkóp csövével lehet valamit kezdeni? Alsó villahíd alatt közvetlenül, 1 helyen van meghajolva, vonalzót odateszem akkor a hajlott részek 0,5-1 cm hézag van. Vissza lehet hajtani? Oxigénnel melegíteni lehet, vagy inkább hidegen? Vagy inkább bontóból szerezzek egy csövet? Valakinek esetleg elfekvőben egy? Köszi előre is!
Egesz penge az ipse,es a reflexei is rendben,meg a tudas,nyomja a hatsot mint akineek az elete muliik rajta.
Dehogy csinálok. Ha nem muszáj nem nyúlok semmihez amit belsőégésű motor hajt csak a gázt húzom vagy nyomom

De akarok venni egy awi gépet.... mert egy minősítés 100ezer plusz egy óra 3500-5500 +Áfa... inkább veszek egy gépet és gyakorlok itthon
Otthon ilyeneket csinálsz?
Ha gondolod meghegesztem Neked A mienk is nehezen indul most, egész télen jó volt de most vacakol, lehet csak izzitógyertya baja van de lusta vagyok megnézni
Tapasztalom. ...úgy fest ettől nem indult, mind a 4 gátas és a tömítés is szét volt égve......45-ért javítják meg, de gondoltam találok olcsóbban bontottat....hááát találtam 20-ért, de az is gátas...
senki ne legyen hasonló helyzetben egy szerpentinen:

link
A Zolinal lesz bbq party ha minden igaz

Facebookon amugy probaltam szervezni egy olyan sv talalkozot hogy egy parkolo, kajalda eszunk egyet aztan ennyi. Igy kiderulne mennyire van igeny egy nagyobb talalkozora
Kamu.
Levi, tényleg lesz nálad valami parti vagy csak kacsa volt?
Nem nagyon tudok 1.6oshoz szeret elrepedni igy hiany van belőle nagyon
Majd beszámolok az eredményről. Előtte, átfutunk még néhány kinti fórumot is, hátha...
Csak saját felelöségre!
Köszönöm a válaszod. Kipróbáljuk, lesz ami lesz...
Dehogy viszem.
vidd már el tasihoz a gépet azt megcsinálja garanciával, már rég kész lenne
Őszintén ............nem foglalkoztat.

Vedd észre nekem nem csak hosszúhétvégéken kell beállnom a sütőházikóba anem minden nap.

Anno míg fater hordta össze volt hogy egy hét alatt kétszer szedtem ki a járgányból a blokkot szal egy kis bontózás nem nagy etvasz.
Egy két évjáratnál létezett fójtott változat....
A mende-mondák szerint a ECU 25-ös PIN-jét kell kihúzni ...de ezt megerösíteni , megcáfolni nem tudom.
Másik értekezés a témáról
Nekem meg bedöglött a passat.......kéne gyorsban egy hengerfej, kicsit sokért akarják megcsinálni.
Juuuj valaki nagyin morcos, kezd el enni a magneziumot jot tesz hidd el

Szerinted az en autom vagy motorom hanyszor volt szervizben?

Csak a tenyek miatt... Vicc
Csak a tények.
2014 Dec 31.-én fizettem ki az olajpumpát.
Rá egy hónapra érkezett meg.

Ha anyu-apunak jólmenő kalácsgyára lett volna már kész lenne.Szervíz megoldotta volna.

De sajnos nincs szóval ne turkálj.
Zoli mar fel eve húzod a vizpumpacseret mi meg unalombol bontunk