Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam felvételt ahol a bukóját is letette.
gondoltam hogy egyforma mindenhol, csak kíváncsi voltam tavaly óta emelkedtek e az árak.
NKH?
Simán ennyi az mkp díja.
Mindenhol.
amúgy ilyet eddig még nem láttam hogy fent is maradt a vason a pilóta miután leért a könyöke. eddig a többség mind fel is nyalta az aszfaltot
kb ennyiért vizsgáztattam én is tavaly még az MZ-t, egységáron dolgozhatnak akkor
4360 Ft.
Simán,mindkettő,cölöp túlórázott rajta.

Kár hogy nemvoltam már akkor a motoron.
Mennyit kértek érte?
Egy ismerősöm 1100-es Kawája így volt megcsinálva. Fűnyíró gázbovdennel. Ugye az nem sodort csak egy darab drót. Hiába feszegettük nem lehetett kézzel felhajtani, de ha sarokkal megpöccintetted a nagyon ízlésesen elrejtett kis kallantyúját akkor már vágódott is fel a tábla.
Könyökérintés már volt valakinél esetleg?

link
Na, ma megvolt az ú jgumikkal a műszaki vizsgám az NKH-nál a Mozaik u-ban .
Idöre mentem , 1h,20perc volt az egész az adminisztrációkkal együtt.
Tök korrektek voltak , semmi kukacoskodás .
Most már kezdöthet a szezon
Azt tudjatok hogy a yardok mar azt a megoldast is ismerik amikre to meg nem is gondoltatok.
Fűnyíró gázbovdennel is meglehet oldani, láttam már atom stabil megoldást
Tiszta drift autos megoldás

En ma kaptam egy kozpontuzar elektromagnes, elrg eros ugyhogy elkezdek matekozni hogyan ne fenykepezzen le a trafi
Ú, azt Én is láttam és szemem szám elállt Nagyon toppon volt az öreg szaki
Sziasztok, itt is érdeklődöm. Ha tudtok a 13. kerületben vagy a belváros környékén különálló garázsban motorhelyet, kérlek szóljatok! köszi!
Amúgy a garázsvarázs című műsorban láttam egy öntvény hengerfej javításnál hasonlót.Ott fémet használtak keresztirányú varrásnál.

Valami régi módszer.
Valahogy meg kő menteni.............ebay-en 20-25 rugó párja.

Ez a csóri példány 2-x feküdt már.Nem viselte jól a 2.at ez a mecseki volt.Van másik is de most kettőt festetek 5 rugóért,plusz a műgyanta és a határozottan nagyszerű munkám.

És van 2 komplett készletem.
Fogyóeszköz mert ez ér le 2.-nak.

És ne turkálj. Csóróság van.
Végre egy minőségi munka
Ez azert visz mindent kiégettel mára
Bassz nekiálltam hűtőtakarót varrni.
Ekkora hebrákolást.
Elvittem műanyagoshoz ott dekkolt 1,5 hétig és kiderítette hogy valami ASA műanyag amihez nem ragad egyik pálcája se..........pffff.
Azért jó lenne tarcsiba mert ki tudhatja egyben van csak repedt.

Ezé nekiestem műgyantával és hegesztődróttal.
Hali,

Milyen tipusú kijelződ van? Én is ezzel szívok most, és nem ártana valaki aki már látott ilyet :D
Sőt mindegyik mocihoz több kipuff
Akinek Yoshimura kipuff van a mocijain annál szerintem nem sokat oszt szoroz egy ilyen eset.
Az első jöhet bármikor a másodiknak max a hangja jó