Egy ismerősöm 1100-es Kawája így volt megcsinálva. Fűnyíró gázbovdennel. Ugye az nem sodort csak egy darab drót. Hiába feszegettük nem lehetett kézzel felhajtani, de ha sarokkal megpöccintetted a nagyon ízlésesen elrejtett kis kallantyúját akkor már vágódott is fel a tábla.
Na, ma megvolt az ú jgumikkal a műszaki vizsgám az NKH-nál a Mozaik u-ban .
Idöre mentem , 1h,20perc volt az egész az adminisztrációkkal együtt.
Tök korrektek voltak , semmi kukacoskodás .
Most már kezdöthet a szezon
Valahogy meg kő menteni.............ebay-en 20-25 rugó párja.
Ez a csóri példány 2-x feküdt már.Nem viselte jól a 2.at ez a mecseki volt.Van másik is de most kettőt festetek 5 rugóért,plusz a műgyanta és a határozottan nagyszerű munkám.
És van 2 komplett készletem.
Fogyóeszköz mert ez ér le 2.-nak.
Bassz nekiálltam hűtőtakarót varrni.
Ekkora hebrákolást.
Elvittem műanyagoshoz ott dekkolt 1,5 hétig és kiderítette hogy valami ASA műanyag amihez nem ragad egyik pálcája se..........pffff.
Azért jó lenne tarcsiba mert ki tudhatja egyben van csak repedt.
Simán ennyi az mkp díja.
Mindenhol.
Kár hogy nemvoltam már akkor a motoron.
link
Idöre mentem , 1h,20perc volt az egész az adminisztrációkkal együtt.
Tök korrektek voltak , semmi kukacoskodás .
Most már kezdöthet a szezon
En ma kaptam egy kozpontuzar elektromagnes, elrg eros ugyhogy elkezdek matekozni hogyan ne fenykepezzen le a trafi
Valami régi módszer.
Ez a csóri példány 2-x feküdt már.Nem viselte jól a 2.at ez a mecseki volt.Van másik is de most kettőt festetek 5 rugóért,plusz a műgyanta és a határozottan nagyszerű munkám.
És van 2 komplett készletem.
Fogyóeszköz mert ez ér le 2.-nak.
És ne turkálj. Csóróság van.
Ekkora hebrákolást.
Elvittem műanyagoshoz ott dekkolt 1,5 hétig és kiderítette hogy valami ASA műanyag amihez nem ragad egyik pálcája se..........pffff.
Azért jó lenne tarcsiba mert ki tudhatja egyben van csak repedt.
Ezé nekiestem műgyantával és hegesztődróttal.
Milyen tipusú kijelződ van? Én is ezzel szívok most, és nem ártana valaki aki már látott ilyet :D