Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válás a megoldás.
Sanyi hozzád néha szótár kell De nem, nem vagyok, csak az asszonnyal mindig azon megy a balhé hogy hova mehetek és hova nem, még ha a kocsmába járnék megérteném
Szépnapot!
Sv 1000 fokozat jeladó merre található? Hozzáférhető helyen van,vagy bontani kell hozzá valamit?
Köszi Zoli!
Én is szemezek a Michelinnel. Meglátjuk mi lesz. MIndenképp kell mert tavaly a Bp-Debrecen hosszú egyenes etapok alatt legyalultam a középrész mintázatát.

Nézegetem a manualt (svmedia) de nem igazán találom,h fékbetéteket mikor érdemes cserélni. Nekem Tsanyi cserélte tavaly a hátsót és tavaly előtt az elsőt. A 2 évadban mentem össze 15k km-ert.

Ha esetleg lenne valakinek jó állapotú de elfekvő első féktárcsája ( akár 1db is ) az érdekelne. Sajnos a szegecsek nagyon szar állapotban vannak, pedig a tárcsa alapvetően hibátlan (gyári van fenn és a motorban van 39k km).

Ki mennyire tartja be a 2 évente esedékes:
- Teleszkóp olaj csere
- Hűtővíz csere
- Fékfolyadék csere
Alapból az én motorozó tudásom,szokásaim,megválasztott sebességem,kopási tulajdonságai alapján a PR2 untig elég.
Saját tapasztalat (másoknak más de én magamból indulok ki) hogy míg a PR2 hátsó gumija egy tartós és jólo tapadó sporttúra gumi addig az eleje bizonyos út és menethelyzetekben hajlamos az indokolatlan csúszásra.Nem nagy sebesség és nem döntött hanem egyenes helyzetnen és nekem is csak 2-3 alkalommal jött elő de ez olyan szinten elég volt hogy inkább a powert részesítem előnyben elsőguminak.
Ez miért jó kombó?
Aha, értem.
Elöl power hátul PR2 kombináció mindent visz nálam.
Köszi a választ!
A 2CT az szupersport gumi ( legalábbis a leírások alapján ).
Felesleges lenne.

ui: H4-es foglalat van az SV650S-ben(2004)?
Szerintem a Pirelli Angel jó választás lenne vagy a Mitchellin Pilot Power 2CT
Annyi adalék,h nincs szükségem sport gumákra.
Inkább hasonlót keresnék mint a Metzeller Roadtec. (nekem most az van fenn és meg vagyok elégedve a kopással és a tapadással is).

Ha nincs tuti befutó akkor maradok a mostani M5-nél, szintén Metzeller.
Sziasztok!

Közeleg a jó idő, már mentem is pár kört a vassal, de mielőtt nagyon nekivágnék a szezonnak, kéne 2db új gumi.
Ki milyen típust preferál és van e esetleg "titkos" befutó ahol jó áron lehet venni pacskerokat?
Én eddig az R17-et és az MB gumit néztem. Közel azonos árakkal dolgoznak.

Köszi előre is
Valóban nincs még igazi motoros idő. 8-9 fok nem túl sok, főleg ha még van mellé egy kis szél is. Én a 15 fokot várom addig nem nagyon ülök nyeregbe.
gerontofil-e vagy?
Igen, legközelebb téged veszlek feleségül
Ugye milyen kegyes voltam? ....tegnap eladtuk az XJ-t legalábbis lefoglalózták és szombaton viszik, reméljük akkor meg elhozhatjuk a másikat.
köszi, alakul a dolog
sziasztok,
először is boldog névnapot a jelen lévő Zoliknak :-)

tegnap kiástam a tárolóban lévő cuccok alól a motort, beraktam az akksit, és ma megvolt az első utam, mert nem bírtam már a bkv-zást.
Hát, nem mondanám, hogy megizzadtam :-)
Akkor majd akkor. A linkelt hétvégéd szabad lesz így elmehetsz repkedni.
pünkösd május 25 elvileg, az még odébb van
Ez a pünkösdi 3 napos? Mert akkorra tervezek kimenni.
Horvátországba menés lesz akkor mostanában? Ha nem akkor lehet mennék ide
Koszi,ja.
Most szerelo videokat nezek youtube on.