Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kerticsap pince resze,itt engedem le azt ami hatramegy es itt lehet vizet vetelezni ha kell.
Sziasztok!
Sv 650 s hez keresek benzincsapot, valamint az ülés alatti két oldali műanyag rácsot ha lehet csavarrral együtt.
Olyan emelot is csinaltal mar ami a villa forgaspontjanal emel? neha jobb lenne a villanyak eneli meg a hatso emelő, de most jo lenne a központi
Mi az a csap és csőkavalkád ott a bal sarokban?
akkor ezzel teljes a boldogság a nevednapján!
...én is nemrég fejeztem be a vassalhadakozást,ennek eredményeképp
ha kell vkinek emelő ki tudom szolgálni
(első,hátsó és turaemelő)
ittenieknek természetesen kedvezménnyel
vagyis ezt : link
Ezt láttátok már?
Mi inkább motorozunk mikor ők gyúrmáznak
Sok a szabadidejük.
szerintem ezzel nem vagy egyedül
Meglátásom szerint, a klippben szereplő úri emberek jobb fizikai állapotban vannak mint jómagam
Persze.
szétkúrta a linket, 0:53-nál kezdődik a kérdés tárgya
csak nem http://youtu.be/0fgeMru9-jo akarsz csinálni?
A rozsdás vasakkal hadakozást én is műveltem csak nagyobb méretben.
Jó kérdés, lehet hogy a fehér aztán jött a dominó effektus de ha én ilyen helyzetbe kerülnék és lenne mellettem 50cm a másik sávból nem állnék meg a szürke VW mögött hanem kerülném jobbra.
Tegyél te is egy merevítést a zárhíd alá ülés alatti csomagtartó nem lesz de nem kell majd a segédvázat hegesztgesd. Pláne ha első túrán valahol az istenháta mögött törik le
Az amit 20-ért árunak ugyan ilyen házi készítés mint az enyém.
melyik lehetett a ludas ? az a fehér vagy a fekete autó ?
Akkor ez házi gyártmány lehet? Amúgy ennyiért nem olcsó ez a cucc, egy Vanyek féle ilyen megerősítéssel is tök jó.
Először is boldog névnapot Zoli!

Másodszor meg ezt nézzétek meg: link
Szerintem úgy van az SV a dologgal hogy inkább letöri a segédvázát csak ne legyen rajta a csúnya top doboz
Amit most csinálok az ugyan az, mint amit az első SV-mre csináltam. Jóval szebb mint a gyári, arról nem is beszélve, hogy 1,5 óra alatt kész volt kb 2E ft-ból, a segédvázat meg nálam nem töri el, addig úgysem marad nálam a gép
20 000ft-ért árulja a gazdája.
Illetve ilyesmit, hogy pont ilyen volt-e azt nem tudom.