Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott a bölcsesség!
lehet nem ártana vagy lehet inkább a másik járgányommal kellene menni
Vigyek vontatokotelt?
nem de nem is azért mennénk szerintem. motorozni viszont sokkal kellemesebb mint a hegyekben hidegben, ködben, hófalak között kavirnyálni. mondjuk részemről amúgy is necces, hogy a kis pöcsköszörűm fel bírja-e húzni a mázsás seggemet a hegyre
Arra arra. Jon Szotyi, Te.... Eleg is
Igen, ez korrekt.
A 2 májusi közül valamelyik jó lenne, akkor mondjuk osztrákiában még hűvös van, de a horvát part már meleg.
Milyen sukoróról beszélsz? Azt hittem a 2 hét múlva lévő motorozz.-os évadnyitóra gondolsz.
Nyitott vagyok mindenre.Csak azért dobtam fel a dátumot hogy elkezdődjön körvonalazni mikor merre.
Így is nehéz,hátmég ha fel sincs dobva semmi konkrét.
Majusban mar kellemes a viz furdeni?
én követném az eddig bevált beosztást, és május Horvátország, júl-aug pedig a hegyek. még júniusban is hó, hideg és köd volt a Glockneren
Én csak egyszer voltam, de nagyon tetszett... mondjuk sokszor várni kellett rám, így valszeg a többieknek kissé az agyára mentem, de egyébként a túra nagyon jó volt! Akárcsak a sör!
Szinte biztos vagyok benne hogy mindenkinek jó lesz Na nembaj, majd Sukoró meg legalább megtudjátok pontosan mondani majd hogy mennyi pénz volt a szállás

Megyek akkor majd Alpokba az utánfutós csapattal
Nekem jobb mert csak egy félnapig nem vagyok.
2015. április 6. hétfő, Húsvét hétfő (hosszú hétvége)
2015. május 1. péntek, a munka ünnepe (hosszú hétvége)
2015. május 25. hétfő, Pünkösd hétfő (hosszú hétvége)
2015. augusztus 20. csütörtök (nemzeti ünnep)
2015. augusztus 21. péntek (pihenőnap, hosszú hétvége)
2015. október 23. péntek (hosszú hétvége)

elvileg ennyi...
Hiányos nagyon

Pünkösd az nekem nagy rendezvény Nem is tudom mikor vannak még hosszú hétvégék. Pünkösd, aug20, május1 ezek nekem mind rendezvények
Namost ez nem juli első hétvégéje.
Ezreshez van valakinek pdfben teljes szerelesi utmutatoja?
Nekem nem jó, de gondolom a túlnyomótöbbségnek akkor lesz jó. Max én kimaradok és találkozunk Sukorón
Mondjuk a ti képeitekből ítélve, nem az első kanyarotok lesz arra fele.. Pontosan hányadik is?
Legalább tudjátok milyen sört kell inni!
Megnéztem,segített.
Nem hangzik jól.
Ez már örökkön örökké -ámen !