Hm....ha el akarom adni akkor a drágábbat, ha havernak csak tanácskodok akkor azt mondom amit magam tettem......21-nél lecseréltem a láncot.....kerekeket nem és az olcsóbbat tettem fel mondván hamar megdöglik és akkor majd kerekestől a drágább lesz (szándékosan nem írok jobbat csak drágábbat) .....no, most van benne olyan 37 körül, 3 év telt el és az olcsóbb lánc baszik megdögleni pedig én aztán leszarom annyira amennyire csak egy láncot lehet, még utána sem húztam.....
Sziasztok! Ezres Sv-re milyen láncot vegyek turás használathoz? 530VX vagy 530 ZVMX elöbbi úgy tudom 130Le-ig van. Néha azért megbolondulok de semmi egykerék
Egyszerűen.
Meg fogja kérdezni.
Kapsz a beérkezés után egy levelet a postától amiben van kérdőív.
Ha cég vagy kérnek adószámtól a fen tudja meddig mindent.
igazából ez állítható, és nem a sportos élmény miatt kell, hanem mert az eredeti el van hajolva, és hasonló árban van egy új mint ez a kínai utánygyártott...
Minek is kéne még feljebb tenni?
Ezek mereven vannak rögzítve,ugyan magasabb de ha eléred a határát simán kiemel.
A gsxr valamelyik régebbi évjárata stimmel rá de a gyárit is felljebb lehet tenni egy távtartóval jópár centit.
Valakinek van tapasztalata ilyennel? Esetleg itt magyarországon hol találok hasonlót? Mennyire kompatibilis ez más motorokkal? mert valahol azt írják hogy gsxr600/750/1000 és SV650/1000 ugyanaz kell...
Egy motor ára a hirdetős oldalakon nem mindíg tükrözi a motor konkrét piaci árát hanem inkább azt hogy az eladó mennyi pénzt szeretne látni érte,Mennyire van szüksége a pénzre és milyen gyorsan.
És emezen?
Nincs ezresem.
Am. szerintem simán jó az első is, de majd a Zoli megmondja
Meg fogja kérdezni.
Kapsz a beérkezés után egy levelet a postától amiben van kérdőív.
Ha cég vagy kérnek adószámtól a fen tudja meddig mindent.
Viszont érdekes hogy az adókötelességet szétszedték két részre. Magánszemélytől 22 euró fölött adóköteles.
Cégtől 45 euro fölött adóköteles.
Most a vám mi alapján dönti el hogy cég vagy magánszemély?
Gondolom Amazon az cég, az ebay meg magánszemély. De Ebayen is tud cég hirdetni...
Nem akkora az összeg.
[104041] tegnap 20:45
A megfejtés: Derbi Senda 50R
Ezek mereven vannak rögzítve,ugyan magasabb de ha eléred a határát simán kiemel.
A gsxr valamelyik régebbi évjárata stimmel rá de a gyárit is felljebb lehet tenni egy távtartóval jópár centit.
ilyesmire gondoltam: http://www.ebay.co.uk/itm/1816...
Valakinek van tapasztalata ilyennel? Esetleg itt magyarországon hol találok hasonlót? Mennyire kompatibilis ez más motorokkal? mert valahol azt írják hogy gsxr600/750/1000 és SV650/1000 ugyanaz kell...
Ennyi erővel én is feltehetném a 650-et mondjuk 900ba