Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hm....ha el akarom adni akkor a drágábbat, ha havernak csak tanácskodok akkor azt mondom amit magam tettem......21-nél lecseréltem a láncot.....kerekeket nem és az olcsóbbat tettem fel mondván hamar megdöglik és akkor majd kerekestől a drágább lesz (szándékosan nem írok jobbat csak drágábbat) .....no, most van benne olyan 37 körül, 3 év telt el és az olcsóbb lánc baszik megdögleni pedig én aztán leszarom annyira amennyire csak egy láncot lehet, még utána sem húztam.....
" Amazon az cég"

És emezen?
Amit akarsz , csak gondoltam tudod a választ
Mitmondjak?
Nincs ezresem.
No, csak elfért az a kis úszólecke még.
Ha rám hallgatsz amilyet akarsz

Am. szerintem simán jó az első is, de majd a Zoli megmondja
Sziasztok! Ezres Sv-re milyen láncot vegyek turás használathoz? 530VX vagy 530 ZVMX elöbbi úgy tudom 130Le-ig van. Néha azért megbolondulok de semmi egykerék
Egyszerűen.
Meg fogja kérdezni.
Kapsz a beérkezés után egy levelet a postától amiben van kérdőív.
Ha cég vagy kérnek adószámtól a fen tudja meddig mindent.
utánna néztem igazad van... 150 euro alatt nem kell fizetni.

Viszont érdekes hogy az adókötelességet szétszedték két részre. Magánszemélytől 22 euró fölött adóköteles.
Cégtől 45 euro fölött adóköteles.

Most a vám mi alapján dönti el hogy cég vagy magánszemély?

Gondolom Amazon az cég, az ebay meg magánszemély. De Ebayen is tud cég hirdetni...
Vám nem lesz.
Nem akkora az összeg.
meg 3% vámot. A kacsát akarod úszni tanítani
Hja, aha.Kösz.
T.Gábor
[104041] tegnap 20:45
A megfejtés: Derbi Senda 50R
Utána néztem volna, de sem a modelt (650/1000), sem az évjáratot nem tudom...
Dobj hozzá 27% áfa-t.
igazából ez állítható, és nem a sportos élmény miatt kell, hanem mert az eredeti el van hajolva, és hasonló árban van egy új mint ez a kínai utánygyártott...
Minek is kéne még feljebb tenni?
Ezek mereven vannak rögzítve,ugyan magasabb de ha eléred a határát simán kiemel.
A gsxr valamelyik régebbi évjárata stimmel rá de a gyárit is felljebb lehet tenni egy távtartóval jópár centit.
Sv650-re szeretnék verseny lábtartó szettet venni.

ilyesmire gondoltam: http://www.ebay.co.uk/itm/1816...

Valakinek van tapasztalata ilyennel? Esetleg itt magyarországon hol találok hasonlót? Mennyire kompatibilis ez más motorokkal? mert valahol azt írják hogy gsxr600/750/1000 és SV650/1000 ugyanaz kell...
Egy motor ára a hirdetős oldalakon nem mindíg tükrözi a motor konkrét piaci árát hanem inkább azt hogy az eladó mennyi pénzt szeretne látni érte,Mennyire van szüksége a pénzre és milyen gyorsan.
mondták is az oviban hogy nagy ugrás lesz a lábbal hajtós után
és mennyi péze vót má 4 évesen
Milyen fiatal vagy
2007-ben, 4 évesen vettem az 1000-est 1 gurigáért, azóta eltelt 8 év, drágulnak az SV-k
Az azért komoly... erre mondom azt , hogy van aki hirdeti , és van aki el akarja adni
Ennyi erővel én is feltehetném a 650-et mondjuk 900ba