Nem töltöd fel a képet mi? Félő, hogy az sv topicjában is megirigyelnék a koszos KTM-et Szutyok egy idő, hiába van 2 fok, napsütés, ha nedves az út. De amint hazaértünk, kapott egy forróvizes mosást, teljes leszárítással ... mert végre motoros idő volt!
A túrához meg annyit fűznék hozzá, hogy igazándiból nekem most 3 dolog van tervben: Felhozni a motort Pestre, 3 napra Szlovákba menni, majd 1-hét Horvát, Bosznia-Montenegró. Még ezeket is elég nehéz lesz kigazdálkodni... Pláne ha itt lesz a motor, motiválva leszek mindennapos használatra
Én is így gondolkodtam ,de aztán a végén a neten kerestem, össze írtam a Pesti boltokat és priorizáltam. 1 nap alatt majdnem meglett minden, sajna kesztyűt nem találtam ami tetszik.
Ha kellenek a bolt címek adj egy mailt és elküldöm én hol keresgéltem.
A túrához meg annyit fűznék hozzá, hogy igazándiból nekem most 3 dolog van tervben: Felhozni a motort Pestre, 3 napra Szlovákba menni, majd 1-hét Horvát, Bosznia-Montenegró. Még ezeket is elég nehéz lesz kigazdálkodni... Pláne ha itt lesz a motor, motiválva leszek mindennapos használatra
Ha gyurmává lapítod (fogod) akkor röhögve lemenj mellette.
És még nincs zsebturkászás de van neki annyija?
Nagyon törpölök a speed-en.
Jó hogy ténylegesen szükségem sincs rá és pénzem sincs annyi (még) de álmodni tudok nagyokat.
Drága muri ez a sportmotorozás.
Gusztusom lenne hozza de penzem nincs ilyen kategoriara inkabb egy 750k6 de az sem mert sok penzt vinne el es egyelore inkabb vilagot latnek
Ha kellenek a bolt címek adj egy mailt és elküldöm én hol keresgéltem.
pályázni meg inkább ezt.Ha erre van gusztusod.
Pláne hogy nincs rajta elsőfék,sárvédő,tükrök,műszerfal?
Szóval szabad lesz.
Ha kéri megszámítom olcsóban csak kell egy vonohorog képes szerkezet.
Nem gombászom.
A Danika a ktmjevel nem mer elindulni mert 600km rengeteg egy napra
Az aki nem fiatal.