Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó pénzért.
Bár még törpölök.
és el is adod ?
Ja.
Zoli ! az a 28-as kormánybefogód megvan még ?
Jaja, bár a határ átlépést én is megúsznám
Dozer jól járna, elég hamar leérne az adriára határátlépés nélkül
Jóhogy.
Magyarul kérdezte.
Akkor te előrébb vagy
Annyit értettem tőlülk hogy kell szállás?
Na baz, beszelhetnék érthetetlen nyelven... Horváth...
Ez egy nagyon hulye otlet en a szerbekhez mennek ha jol latom
Mi meg szlotákiához.
Ahogy látom Somogy északi része Ausztria lenne, legalább a minimálbér jobb lenne
francba hogy ilyen nagy országban élünk, le vele
Meg nem.
De nyaron.
Ezt jól mondtad. De ha azt nézem hogy pl országon belül kell mennem 4-500 km-t a találka helyig akkor lehet nem megyek, mert abból inkább kimotorozok az országból nyugatra
En most holnap cserelek a feszitoben rugot.
Talaltam egy angol maszek kesztitot.
Lemetem az 5k km es gyarit.az 1,5 mm rovidult egyev alatt.
Ha megszunik a kopogas orulni fogok nagyon.
Ha jar a motor nem sziv levegot a szuronel ? Azt szoktak, ki kell hezagolni
csak nem süti meg fagyi diétán vagy?
A malac?...hááát lehetne... ...egész héten semmi gond, de ma reggel nem indult csak húzásra....úgy fest visszaejti a cuccot, tettem ellene valamit, de majd holnap kiderül, hogy sikerült-e? ....amúgy a rossz gázolajszűrőt mondta értő ismerős, hogy az ezekhez adott szűrők amibe a résolajat is bevezetik visszaejti a naftát így azt le kell cserélni a régi simára.
Nekem akkor van messze valami ha nem akarok odamenni... .....volt olyan, hogy elmentem egyik lányommal szombat reggel osztrákiába ( Glockner tövébe) a haverok után és másnap jöttünk haza, annak sem volt sok értelme ha a távolságot és a költséget nézem ahhoz képest, hogy mennyivel olcsóbb lett volna itthon meglátogatni őket. ....ez a dolog hobbi, így annyit költünk rá amennyit tudunk...
Nekem meg a 8 is paros ha van suti es fagyi,viszon csak lajtosan bagolybaxo az ut.

Malac milyen egyheti egyuttelessel?
Lehetne blog is belole.
egyszerű, akinek messze van az nem megy akinek meg nincs az megy
Nekem meg tök mindegy, hogy hova megyek csak jónak ígérkezzen a buli és a motorozás. .....vazz, nem mindegy hova kell menni?
Mennyi az alpok max 600km neked is, palya van vegig 6ora alatt a hatarhoz elersz siman es befele eleg sokaig juthatsz meg