Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg pont fordítva, 1 nap mire elérek keletre.
Szánj rá időt.
Hát aki dunántulon lakik, annak egyertelmüen jobb nyugatra menni, dekem csak az 1 nap mire elérek az alpok lábához.
Volt az 5-6 tár is.

Amúgy picit eklektikus vagyok.
https://www.youtube.com/watch?...

https://www.youtube.com/w
atch?...

Két favorit ami tetszett.Bla-la-la-lah.

És a Banshee is visszatért,morcos vagyok hogy a 3.-ban kitépték a kedvenc karakterem légcsövét.
Meg se neztem meg, nem bejovos ez a 2tar toltennyel 100embett megolos film
Tolem rohat messze van lavamund,de valahogy ez jut eszembe elobb.

Apropo,valaki megszamolta hany hullat gyartottak a John Wick-ben?
Egyebkent en is igy vagyok, ha tehetem nyugatra indulok
Vadna 380km,Lavamündi szerpentin alja 311km tőlem,nem könnyű magamat rávenni,hogy északnak induljak.
Azert ott az alpokaljan van par kanyar szerintem
De ha északra brümmögsz itt legalább vannak hegyek, nemcsak az uncsi egyenesek mint arrafelé.
Más meg nem brümmögne fel északra nekem mindegy, az Alpok is olyan messze van tőlem mint az általad linkelt hely
Es akkor a tengerpart meg messzebb van.
Viszont ha arlóra ózdról rendeltetek kaját, akkor tényleg kell nektek egy idegenvezető ha errefelé jösztök!
Közben elolvastam a többi HSZt is, látom 3 naposra tervezitek. Pénteken lejösztök, mátra és bükk érintésével, szombaton irány a tátra, zakopane pl de alacsony tátrában is vannak nagyon szép helyek errefelé,vagy pedig figyelmetekbe ajánlom tátralomnicot ha még ott nem voltatok, hatalmas élmény sétálni a felhők fölött. Hazafele útba lehet ejteni a jósvafői szakaszt, nemcsak jó de szép is, vasárnap meg cered felé hazamenni.
www.vadnapark.hu Motorostalálkozót is szoktak itt rendezni.
Mielőtt még lincshangulat lenne, hogy bármiféle érdekeltségem van a tónál előre szólok hogy nincs.
Csak énis részt vennék szívesen egy jókis SVs összejövetelen, de a balcsira nem brümmögnék le.
nem nem, ez nem az a vizsga
Na, végre megvan az A korlátozott jogsid, gratulálok
Csuklobol tobbet szakitok.
passz, autóban még soha nem cseréltem meg még ebben sem, csak a service manualt lapozgatom a meleg szobában. eddig jutottam a lelkesedéssel egyelőre
végülis nem gáz, mert ezen be lehet állítani de akkor is milyen elbaszott egy érték már
Faszé nem csapsz le egy vízcsövet?
Ezmost komoly? Muanyagcsavaros mint az autok ?
nem, az enyémben miután leengedem a hűtőfolyadékot
A ktm-ben ?
ezt se tudja
a hűtőbe 1,6Nm-el kell meghúzni a leengedő csavart