Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi jutott eszembe, a lada emelobol milyen vagany kozponti emelot lehetne csinalni
En meg vizpumpat de elotte le kell lapozni a futott garazst.
Jovo heten erkezik a fejlesztett relief szelepes tomites hogy rohadna meg.
A szerelo majd megcsinalja, en nem fogom hallgatni hogy biztos ezt meg ezt szarul raktamossze meg a 12 helyett 13Nm-rel huztam le egy csavart
Fucssee bee
én fagyállót cserélnék, de a fasznak van kedve lemenni a hideg garázsba
Ujjeeeee..
Na gondoltam bejelentem, hogy mindenki velem örüljön:
Ma véééééégre letudtam az utolsó vizsgámat is és már úton vagyok hazafele. Megérkezésemet követően ebédelek egyet, majd kicserélem az olajat a motorban. Amint ezekkel megvagyok, felbakolom, kiveszem a 2 kereket és felrakatom rá az új gumikaaaaaaat. Utána pedig már csak egy szelephézag állításra vár, amit sajna én nem tudok megcsinálni, LEVENTE pedig bszik segíteni. Úgyhogy ezt majd szerelő. Szóval most örülök hogy ezt így bejelentettem nektek.
Itt is szakad, de olvad el, minden csupa sár. :)

Koszmotorosok kedvence. :D
De messze van a tavasz, szakad a hó fehér minden
Zoli ilyet vegyél legközelebb , mert én már megrendeltem
Ne utánozz már enyém kék, Dozeré meg piros
Helló!
Kérek segítséget.A 650-es és az 1000-es közt milyen árbeli különbségek vannak fenntartásban? Tervezek egyet vásárolni, akinek van jó ajánlata, azt is szívesen fogadom.
Meg kell hagyni ostehetseg vagyok.
Te a kötélen siklásból is jelesre vizsgáztál!
simán tepernénk!
Itt massziv helyzeti elonyom van szal igen.
Ezt kellene kipróbálni inkább
Mindent ki kell.
Jujj, de élesben nem akarod ugye kipróbálni?
Dehogynem.
És ezt hova fogod használni? Ugye nem motorra?
Én tudok egy fasza kis öblöt Ceduna város partján a Nullarbor síkság szélén.Fasza hely.
Ahogy olvasom a javaslatokat egyre inkább úgy érzem, hogy az összeset meg kéne nézni. Tavasszal néhány túra keretén belül megtekintjük őket és kiválasztjuk a szimpatikusat....ha mind az akkor mindenhová elmegyünk néhány hétvégén.
Mond meg neki te.
Nem vagyok szócső és rohadt messze lakom.