Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megtekintést és pofátlan alkudást megér annyira közel van.
Rádiót 5 rugóért lehet venni bele,frász nem érti mért veszik ki.Osztott a kijelző.
Így a bele ránézésre képről nem lefosott.
De ettől még lehet kitaposták a motorját.
sztem ez szivo dizel td az 90le
Hozzászólni sem tudok, nem tudom minek mi az ára

Amúgy találtam egy lealkudásra váró Gastmát 2,0 cdti vagy miarák.
290+forgalombahelyezés.
De én 190-nél csak kevesebbet adnék érte.
Viszont fehérvári tehát sanyinak közel van.
majd a kupectől tanult fotózási trükköket bevetem
Ja.
Ez még nem faceliftes malac. Ha nem leszek lusta felrakom a hirdetést.
Pedig a nagyobb méret is ugyan abban az árban van mint a kisebb
Akkor más hirdet egy sötét vonóhorgos kombit 471e-km-el 75-lovas td-.vel.
Persze pécsett.
Nincs is meghirdetve
Simán ezekkel az adatokkal amit megadtál megtaláltam a hahun.
Mondjuk ha nem napnak háttal állva fényképezted volna előnyösebb lenne.
Úgy kéne hogy vakítson a kocsi.Vagy a fényszűrő volt szar.Az oldalsó kép jó de lehetne jobb is.
Keress egy nyilt teret,parkolót.
Jó ára volt, ugrókódos? Azért majd mérj rá az akkura is kikapcsolt állapotban hogy tényleg annyit vesz e csak fel, nehogy később baj legyen belőle.
Jelenleg a nem eszem egy hónapig olcsóbnak tűnik.
Na már kezded te malacorrú

amúgy tényleg kb a duplájáért lesz meghirdetve mint amennyit ígért a nemtudom mire amit elvittek
Csak legyen a méretedben
Az ár behatárol mindent, a Corollák vagy 100-al feljebb vannak annál amit rászánok...
Ekkora marhát.

Amúgy levi fészliftes malacorrú kombija képről elég jó de egy 100-ast minimum le kéne dumálni róla.
Majd kiderül, inkább árat mondj mert a képen ugyanolyan mint a többi. Holnap megyek egy Rovert, Xm-et és Pasatot nézni és kiugrom a piacra is...igaz annak nem sok értelme van mert ott már gyakorlatilag nincsenek magán eladók csak kereskedők igen drágán....
2.0 TD corolla amit 96-97 ig gyártottak,abból egy normális...
Most hívott egy ember akinek délben 200-at ígértem a mondeóért, de akkor még azt mondta, hogy megvár egy másik vevőjelöltet is, tehát hívott, hogy eladta 160-ért..... ....kérdeztem miért nem várt meg?....há' mert olyan meggyőzően beszélt a vevő....
Rakok majd fel képet. 93-as. Küldöm majd a hirdetést de szerintem Apu relativ drágán fogja adni mert 2. autónak tökéletes itthon
Már most alkuggy.
Drága.
Az tuti.Nem ér ennyit.
És nem kotorászok senki zsebében.
A motor, váltó stb tényleg nem, de a kasztni az jobban....és az nagyobb gáz mint a többi mert a többit bontóból meg lehet venni fillérekért, de a kasztni javítás az igen sok mivel magam nem tudom megcsinálni.
Sajnos igen.
Egy ideig elég gáz volt a rozsdavédelmük.
De te tudod.
Astrából viszont túltengés van a családban,a lökhárító fogyóeszköz.