Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én inkább elvinném a két kiszerel cuccot valakihez.
Ha már így szóba került a villákban az olajcsere.
Mennyi olaj kell bele? Nehéz azt kicserélni? Saját magamnak akarok lecserélni itthon, csere menetét leírná valaki? Akár képekkel is illusztrálva. Köszi!
Még nem töltődött fel.
kellenek tartók is hozzá. adatlapomon találsz hozzá képeket ha érdekelnek.
Gyári az idomok felfogatása? Ha igen, akkor 4 db 5*15 vagy 20 + a bukógomba de ahoz van csavar.
Nem kézenfekvő inkább mocskos és nyálkásolajos.
Brrrrr.
Nincs légkulcsom és nem tudom, hogy volt e már szétszedve, de szerintem már volt. Abból kindúlva, hogy a motor 2003-as, szerintem volt már benne cserélve a cucc.
De úgy döntöttem, hogy szakemberre bízom majd tavasszal a telóolaj cseréjét, mivel nekem nem tűnik olyan kézenfekvően egyszerűnek, mint ahogy sokan írják.
Valaki nem tud GSS féle eladó központi emelőt? Aki tud, jelezzen, fontos lenne! Köszi!
Azért a rozsdamentes lencsefejű metrikus csavarok elég csinosak.Viszont fingom nincs mekkora méret köll.
A legjobban akkor jársz ha a gyárikat veszed meg, a csavarboltban kaphatóak ugyan a célnak megfelelnek, de szép nem lesz.
Van légkulcs a szétszedéshez? Mondjuk ha volt már szétszedve akkor talán szétjön anélkül is, de elég szar lefogni a tubust ha elforog.
Sziasztok!

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy SV 650 s 2004-es évjáratú motorhoz milyen csavarok kellenek amivel fel tudom rá fogatni a gyári oldalidomot? előre is köszönöm a segítséget!

Üdv.: András
Köszi Sanyi, akkor beszerzek egy ilyen Agipot. Ha lányod motorjánaka telójába az van, akkor nekem is olyan kell. Tökéletes!
10-est szoktam, de van aki 7.5-et, mivel húzó-nyomó szabályzás van rajta így állítható rendesen.
Szotyi! Fészbukkon írtam pár napja. Válasz?
Van akinek mindegy es van aki ad a minosegre demimdegy mert ebbol csak vita lesz
Olyan is,soha többet nem veszek,brrrr....

Volt Lellén a vasúti átjáró után bal oldalon,a pizzás mellett,egy büfékocsis kürtőskalácsos srác,na olyan finomat mint amit ő árult még sehol nem ettem.
Jo okos vagy megint olyanban amihez kozod nincsen nezz meg egy minifankost. 60Kilos zsakban megveszi az alapanyagot es azt se tudja mi van benne csak a vizet onti hozza
Ti orlitek a buzat?Sajatfoldon termesztett gabonabol es cukorrepabol meg mittomenmibol?
Nem bio... csak nem zsakos porbol vesszuk mint sokan masok hanem sajat recept
Nemkell draga flancos biocucc.
És kibéleli a postára adott dobozt a lámpa körül kürtőskaláccsal!
Na es ezresbe mi a szokas ?
Kicsit rázott rossz úton.