nem hiszem hogy egy japó jobban porladna mint egy ugyanolyan korú bármi. volt már pár a családban, fater nemrég adta el a 96-os Hondát, amivel a 15 év alatt semmi gond nem volt, műszakira is max lemosta
Na ja,simán a cordura szövet bevonva ezzel az istenveréséve.
Télen egy pulóvar,bélés és nullfokban is megyek egy 100-ast a kabátban.
Nyáron felejtős.
Monsjuk ha elkezd kihülni azt a zipzárnál kezdi és kéne egy fűthető markolat.
pont ezt mondták a superzone-ban is, hogy minden akciós kabátjuk gumi vízzáró réteges és nyáron beledöglesz még meg is lepődtem hogy milyen őszintén lebeszélt a vásárlásról
Őont azt felejti el az emberi elég tipikus módon hogy bár mechanikailag a régi japok bombabiztosak de ennyi idős korukra elporladnak annyira hogy a gatyád rámegy.
én is dizelt hajtok, jók is az újak, de egy ~20 évesbe nem mernék beleugrani. a legolcsóbban fenntartható szerintem amit írtam, én biztos errefelé fogok keresgélni ha szükség lesz rá ezért is ajánlottam.
Tudja Ő ezt és szerintem nem is erre gondolt hanem arra, hogy egy öreg diesellel sokkal jobban meg lehet szívni mint egy benzinessel és ebben igaza is van....,de a szükség az kényszer
a t4 -et 6 éve nyúzom... most cseréltem izzitógyertyákat meg résolajcsöveket..
egyébként csak gömbfejek akksi 7 éves volt , és fékek voltak cserélve ..Jaj kilyukadt a küszöb,istenem 20éves 290000km valós
307 1.6 hdi most jöttem meg Erdélyből : Budapest-Csíkszereda oda vissza 1 tank gázolajjal...1400km
T4 2.4d ez is 90 -95 literrel teljesíti a távot ,mondanom sem kell nem üresen ...
Szerinted kell benzines? nem
Benzin már kizárva, gáz esetleg, de inkább diesel.....eddig az általad említett okokból benzinesek voltak az utóbbi 15 évben, de már nem kell hiába jobb viszont sokat megyek és ....és...
ilyen öreg olajkályhára a gatyája rámehet az embernek, ráadásul már a gázolaj is jóval drágább a benzinnél és jó eséllyel az is marad. egy 96-97 körüli békalámpás injektoros Civic viszont a világból kimegy, keveset eszik és sosem romlik el. olcsón meg is kapni ezeket az autókat ráadásul az alkatrész is filléres hozzá.
Télen egy pulóvar,bélés és nullfokban is megyek egy 100-ast a kabátban.
Nyáron felejtős.
Monsjuk ha elkezd kihülni azt a zipzárnál kezdi és kéne egy fűthető markolat.
de a busszal nem is lesz
öreg szivó golf passat , csak most vegyél ne nyáron
de te tudod ezt
egyébként csak gömbfejek akksi 7 éves volt , és fékek voltak cserélve ..Jaj kilyukadt a küszöb,istenem 20éves 290000km valós
307 1.6 hdi most jöttem meg Erdélyből : Budapest-Csíkszereda oda vissza 1 tank gázolajjal...1400km
T4 2.4d ez is 90 -95 literrel teljesíti a távot ,mondanom sem kell nem üresen ...
Szerinted kell benzines? nem
Amúgy írtam mailt