Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lallerrel beszéltünk, hogy mégis kéne egy Arlói bulit csinálni, régebben ez nyaranta többször is megtörtént és jöttek az ország minden tájáról. Van ott egy tó, kemping, feredés, ivás és felvidéki motorozás szombaton. Ha lennénk páran akkor lenne újra értelme odamenni.
A mofaker soltvadkerti telephelyén igen. Inkább raktár mint bolt jellege volt, de elmondtam mit akarok.. , hátravittek az épület megfelelő részébe, hoztak a két kinézett típusból két-két méretet, felpróbálhattam.. egyik jó volt, megvettem. A többi üzletüket viszont nem ismerem, lehet, hogy azok kicsit más jellegűek.
lehet ám poénkodni, csak mivel még soha nem találkoztunk ezért ez a megállapítás hogy úgy mondjam minden alapot nélkülöz
különben is csak nehezek a csontjaim
Juni-juli hetvegek szabadok nagyjabol, ha idom lesz akkor penzem nem lesz. Ez fix
Ez egy nagyon jó ötlet ;) bár sajna az én mocimba ez nem működik, valami angol gyártmányú gyroscopos riasztó van benne, aminek saját aksija van arra az esetre ha valaki buherálná, vagy lemerülne az aksi. Tehát ha lemerül az aksi akkor beindul a riasztó és pót aksiról addig szirénázik amíg teljesen le nem merül, ezzel persze szétgyilkolja az aksit. Hát nem nagyszerű? Szóval "gyárilag" nem lehet kikapcsolni a riasztót. Tehát ha lemerül a riasztó távirányító akkor csak trailer :(

ha lezárom és otthagyom a motort, most egy hét után lemeríti az aksit. Szerintetek ez normális? Mennyit kéne bírnia egy aksinak bekapcsolt riasztóval? Szóval ezért gyanakszom arra, hogy az aksi kezdi megadni magát...
Azert gondoltam a regiekre mert nejik van tapasztalatuk ezzel

A csoportban Balatonfured kornyeke lenne a legkeresettebb, 1-2nap nem tudom. Én is mennék találkozóra de csak mennék, egy szót se szeretnék beleszolni.

Poenok meg ugylatom csak egyik iranyba mehetnek
ha lesz is biztos ott és akkor ahol és amikor Levinek nem lesz jó
Pesten is tuti megtudod tapizni, ha nincs max várnod kell míg megviszik
köszi, a pesti bolt közelebb lesz nekem, de tényleg jó tapogatós helynek tűnik
És a nem "öregek" ? én szívesen mennék, kérdés hogy mikor és hol lenne.
szerintem magára gondolt
talán most jó lesz:
link
Hát talán megtudod tapogatni:

link
ismerjük egymást valahonnan?
Az "öreg" sv-seknek mi a véleményük egy sv találkozóról ? facebookos csoportban mar többször felmerült a téma de nem haladtunk. FR mar nem szervezi meg ugye ?
SPORTOS FAZONÚ DZSEKI, bálnára hogyan lehet sportos fazonú dzsekit szabni ?
megyek is szabadalmaztatom

más, mofakernél vásárolt már valaki? az olyan mint bármilyen bolt, bemegyek nézelődök (megtapogatom a pultos lányokat) próbálok és fizetek? ezt a dzsekit néztem ki, kiváncsi vagyok milyen lehet ennyiért, de itt egy picit még olcsóbb csóró robeszosnak lehet elég lenne
Én ilyet vettem a nyáron.

Amúgy egy jó megoldás lehet neked Laller bekötése. Ha pl hetekig áll úgyis gondolom egy védettebb helyen hagyod ahol jobban biztonságban van, oda nem kell riasztó. Ha meg megállsz valahol akkor is max egy éjszaka vagy 1-2 napig hagyod egy helyben, azt meg el kell bírja az akku.
Ha nagyobb teljesítményűt veszel jobban bírja, illetve ha nagyobb az indító áram akkor könnyebben indul. De ha leszívja akkor tök mind1 milyen van benne úgysem indul el. Ja és a méretre is figyelj mert nem sok minden fér be az SV-be
Ebben semmi vicces nincs, ez egy egyszerű de nagyszerű megoldás
Ujjéééééé.
na jó, elmondom mert iszonyú büszke voltam ám magamra amikor kitaláltam
a motorban külön áramkörön van a helyzetjelző, ugyanis van egy parkolófény kapcsolóállás a gyújtáskapcsolón. mivel erre úgysincs szükségem, ezért a lámpákat átkötöttem a tompítottra ami ugye csak gyújtáson kap áramot, a riasztót meg erre a parkolófény áramkörre. így ha kell a riasztó akkor odakapcsolom a gyújtáskapcsolót és már él is a dolog. ha nem kell, mert mondjuk a garázsban áll hetekig akkor meg nem, így nem fogyaszt semennyit sem. mindezt úgy hogy nem kellett hozzányúlni a gyári kábelezéshez, tehát 5 mp. alatt visszaállítható ahogy gyárilag volt
Ha nem mondod el akkoris.
ezt milyen frappánsan megoldottam, el sem mondom mert ki leszek röhögve
MZ-t 3 combosabb ceruzaakku elbirja.
De az Mz be jó volt