Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A riasztó tökmindegy milyen az akksi ha nincs töltve leszívja.
Motobatt és és Yuasa aksi között hezitálok a Yuasa 7000-el kerül többe. Az akumlátor élettartama nagyon sokmindentől függ. A legjobb aksit is ki lehet nyírni egy tél alatt...

Az én kérdésem az, hogy teljesítményben van e valami külömbség? nehezebben indúl, hamarabb lemerül... attól félek hogy a riasztó majd le fogja szívni az aksit, és ha a Yuasa-val ez valamivel jobb lenne akkor rááldonzám azt a pluszt...
Csak a riasztó akku nem indítaná el az sv-t
Mennyibe kerül? Én most Banner-t tettem bele a nyáron talán 12e Ft volt, kiderül majd meddig bírja. Mz-ben riasztó akku volt azzal vettem. Nálam csak 7 évet bírt, előtte meg kitudja mennyit. Ha a mostani is elmegy 5-7 évet akkor osszeteszem a két kezem
Annyi ideig egy motorom se volt meg hogy legyen többfélével hosszú távú tapasztalatom.
Szóval ez így nem kifejezetten reprezentatív.
Gagyi kinai vacak birja 3eve apueba, tokeletesen indit tartja a feszultseget pedig osz ota csak le van takarva a motor

Neked meg ugye a bosch vagy melyik nem birta sokaig
Frász tudja.
A csökött kínai 7e-res tuti 2 év és kakukk,a duplaennyi yuasa lehet 3-4 évet is bir de lutri mert lehet kifogsz egy átcimkézett csökött kinait.
Szal passz.
Szerintetek érdemes a drágább yuasa akkumlátort venni a gépbe? majdnem 7000 forintal drágább mint a többi ugyanolyan teljesítményű. Riasztó is van a motoromban...
Akkor még nem nőttem volna ki a bölcsiből!
Ok köszi srácok a telós segítséget.
Fékolaj akkor mennyi is kell bele meg milyen?
Hatalmas előnyöm van veletek szemben mert kevesebbet eszik a motorom, jobban gyorsul, rövidebbek a féktávjaim, gumi, lánc kevésbé kopik.... Irigyek vagytok ilyen egyszerű bezzeg ha ti is 70-75 kiló körül mozognátok
Üdvözlöm én is ! remélem azt a vacak bmw-t már lecserélte valami normális motorra
Ha veszel valami izmos mocit, akkor van egy fasza erős sisakhálóm amit felvehetsz, hogy ne lobogjál rajta mint egy zászló
Ja és Joco üdvözöl, ma volt nálam
Ne akarj eros motort.
Jo a gyenge laposelemes is.
jézusom milyen számokkal dobálóztok nekem a tartós az 10ezer felett
Na ugy meg nem estem pofara.
Nem vagy egyedül,még az hiányzik,hogy vki belém jöjjön,brrrr....
Az már tartós ami nem fogy el 6e alatt!
Sztem a power olyan 4e km-t talán...
Csabito de bevett szokasom kerulni a motoros vonulasokat egy ideje.
Na az ilyen faszparasztnak csapkodnám szét egy bigi kalapáccsal egyenként az ujjacskáit
Úgy kellett volna ahogy mondod, rajta kellett volna ülnie
Ha valakit érdekelne:
Az ules epen marat.
annyi vér nem volt a pucájában a kis buzinak, hogy végig rajta is maradjon
Ezek idióták, ahelyett hogy nekem adták volna

link