Motobatt és és Yuasa aksi között hezitálok a Yuasa 7000-el kerül többe. Az akumlátor élettartama nagyon sokmindentől függ. A legjobb aksit is ki lehet nyírni egy tél alatt...
Az én kérdésem az, hogy teljesítményben van e valami külömbség? nehezebben indúl, hamarabb lemerül... attól félek hogy a riasztó majd le fogja szívni az aksit, és ha a Yuasa-val ez valamivel jobb lenne akkor rááldonzám azt a pluszt...
Mennyibe kerül? Én most Banner-t tettem bele a nyáron talán 12e Ft volt, kiderül majd meddig bírja. Mz-ben riasztó akku volt azzal vettem. Nálam csak 7 évet bírt, előtte meg kitudja mennyit. Ha a mostani is elmegy 5-7 évet akkor osszeteszem a két kezem
Frász tudja.
A csökött kínai 7e-res tuti 2 év és kakukk,a duplaennyi yuasa lehet 3-4 évet is bir de lutri mert lehet kifogsz egy átcimkézett csökött kinait.
Szal passz.
Szerintetek érdemes a drágább yuasa akkumlátort venni a gépbe? majdnem 7000 forintal drágább mint a többi ugyanolyan teljesítményű. Riasztó is van a motoromban...
Hatalmas előnyöm van veletek szemben mert kevesebbet eszik a motorom, jobban gyorsul, rövidebbek a féktávjaim, gumi, lánc kevésbé kopik.... Irigyek vagytok ilyen egyszerű bezzeg ha ti is 70-75 kiló körül mozognátok
Ha veszel valami izmos mocit, akkor van egy fasza erős sisakhálóm amit felvehetsz, hogy ne lobogjál rajta mint egy zászló
Ja és Joco üdvözöl, ma volt nálam
Az én kérdésem az, hogy teljesítményben van e valami külömbség? nehezebben indúl, hamarabb lemerül... attól félek hogy a riasztó majd le fogja szívni az aksit, és ha a Yuasa-val ez valamivel jobb lenne akkor rááldonzám azt a pluszt...
Szóval ez így nem kifejezetten reprezentatív.
Neked meg ugye a bosch vagy melyik nem birta sokaig
A csökött kínai 7e-res tuti 2 év és kakukk,a duplaennyi yuasa lehet 3-4 évet is bir de lutri mert lehet kifogsz egy átcimkézett csökött kinait.
Szal passz.
Fékolaj akkor mennyi is kell bele meg milyen?
Ja és Joco üdvözöl, ma volt nálam
Jo a gyenge laposelemes is.
Sztem a power olyan 4e km-t talán...
link