Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na attól ne félj hogy szétgyilkolja 120nál már látja a szeme előtt a blokkgenerált
Meg az hogy szétgyilkolod azt a csóró kátéjemet.
Nem esett még le a rendszám?
ez fix
650.en én semmit nem éreztem.
De lehet mert fakezű vagyok.
Ezresen probalta mar olyan akinek el lehet hinni a szavat ? tenyleg erosebb lesz tole 1-2ben ?
régen fen volt.innen letöltheted.

Chassis fül front fork.Menete,feltöltési mennyiség légrés minden ott van.
De ha jót akarsz magadnak még benn a villahídban lelazítod a felső záródugót és leragasztod a crova alatt a hatlapot,
Az alsó inbuszos csavart meg légkulcsal szeded le mert hza megforog a belső cső házilag kurvanehéz lefogni.
annyi a lényege, hogy 1-2 talán 3. fokozatban is korlátozva van a motor teljesítménye, ezért egy fix ellenállás beépítésével azt hazudják az elektronikának hogy folyamatosan 4. vagy 5. sebességben van, ezzel kiiktatva ezeket a korlátozásokat. 650-nél elvileg nincs érezhető különbség.
Átrágtam az SV médiát, de nem találtam semmi erre utaló nyomot. VAn saját szervízkönyv, de abban sem írnak erről semmit.

Viszont a nagy svmégiázásba ráakadtam egy olyanra, hogy "TRE mod". Mi a fene az, meg mire jó?
Az svmedián letölthető szervízkönyvben van a menete és a pontos mennyiség emlékeim szerint.

És ki kéne venni,félmunkát nem kéne végezni ha már ilyen mocskos kevésszer végzett tevékenységről van szó.
Ha nem veszed ki hogy a rákba pucolod el rendesen?
Köszi!
Akkor olajcseréhez a villaszárat sem kell kivenni? Menniy olaj kell bele amúgy?
Na majd talán igy:
Replacing the front fork springs on a K4 Suzuki S…:
http://youtu.be/Cj-cb12BCRw
http://youtu.be/Cj-cb12BCRw" target="_blank">Parancsolj
Vinném én, de elérhető közelségben senki nincs aki megcsinálná.
Annyit sikerült "intéznem" hogy egy autószerelő srác megcsinálja nekem, ha adok robbantott rajzot, meg megtudakolom a csere menetét valahonnan. Robbantott rajzom már van, aki tudja a csere menetét az meg ne tartsa magában légyszi!
Mennyi olaj kell bele amúgY? 15Ws kell igaz, hogy jobb legyen?
györbe nem jár vki innen akit megkérhetek egy szívességre?
(használt sisakot nem merek gyenge fotó alapján megvenni)
Nagyon elemedben vagy ma
Na meg egyébként most per pill üres.
Vízpumpa alkatrészeket vesz kilószám.
Ne turkálj a Zoli zsebében, mert azt nem bírja
Jelenleg nincs két kilóm rá minimum.
Tegyel fel akkor mar egy arrow dobot, legalabb nem kell negegyszer tomitest vadassz
Hát a kipufogó nekem pikkpakk szétjött,és épen maradt a grafitos cucc is.
De a hátsó leömlőhöz nem nyúltam,nem fértem el.
Most le kell venni a teljes kipufogót,fejétől a farkáig.
Fel oran keresztul szenvedtem mire szét tudtam huzni suzuki elso nagy hibaja amit eddig eszrevettem
Ja,az van,de örökös a cucc szét kell kalapálni utána.