Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mogyoros vagy diost kuldj.
Vaníliás a legjobb!
Nagyon nagy ez a fotó!
mert ez vaniliás
Keves rajta a fahejjas cukor.
ja és egyben ez volt a reklám helye
Én olyan vtn fóliát nem láttam még amire azt mondtam hogy na ez szép. Az a "carbon" az én szememben egyenesen gagyi, valósághoz semmi köze de legalább csúnya. A kigyóbőr meg hasonlók meg biztos van akinek tetszik mint ahogy a nyújtott lengőkaros busák meg az agyon bojlerezett autók de én csak jót nevetek rajtuk
így gondoltad ?
amúgy lehet én tudok túl keveset erről, de a VTN az miért rosszabb? Laikusként gondolnám ha már drágább a technológia akkor jobb is valamivel.

Amúgy pont felniben nem gondolkoztam, mert ott pl a guminál a tömítést meg lehet oldani? a felcsapodo láncspray nem teszi tönkre? Nem túl kényes hely a felni pont a fóliához? Valakinek van tapasztalata ezzel?
A vtn-re gondolsz? nem tudnának annyi pénzt fizetni hogy akár csak a felnimet belülről behúzhassák olyan vacakkal.
Rendes fólia. Autókon is jól bírja és tudomásom szerint van króm is
Ha autokat komplett lefoliaznak a motor nem okozhat gondot.
Én az olcsóbb fóliázásra gondoltam az öntapadós verzióra.

A szitanyomásos fóliázás szerintem még mindíg extrém drága.
felniket gond nélkül lefóliáznak és ott is vannak ívek és élek
Valaki próbálkozott már a fóliázással? meg lehet vele szépen csinálni az idom hajlatoknál? 5 év garanciát mondanak rá, de ha jól megcsinálják többet is bírnia kéne...
Jobb mint a végeláthatatlan motorvásárlós project kürtőskalácsba göngyölve.
Proktológus?
Inkább pragmatikus.....vagy patikus....esetleg patológus. .......van ennek oka, de az titkos....vagy nem......akkor viszont tényleg gonosz vagyok.
Jooo nem vagyok ra kivancsi
1 év.És láttad vóna mekkora vót.
Diszperzit?
inkább ezt olvassák mint hogy a galambházat 3 év alatt sikerült lebontanod
fóliáztatás?
miért nem krómoztatod újra? lehet az olcsóbb lenne.
akkor úgy marad amúgy az a baja hogy van rajta egy kis rozsda folt :D
Há most komolyan szomorú lettem mennyi a gondod.