A tank alatti kis műanyag háromszög témakörét a múlt héten jártam körbe, mert nekem is kellett.
Gyári 12e/db, csavar 300Ft.
Aliexpress-ről rendeltem végül 40$-ért a PÁRt.
Életembe akkor voltam először a Mecsek pihenőbe mikor itt voltatok. És most pár napja hirtelen felindulásból ismét! Kint leültünk majd 25 perc után bementünk, megkérdezni, h van-e kiszolgálás, a szép pultoscsaj csak nevetett, inkább beültünk. Kértünk 2x fél liter kólát és kihozott 2x 2,5decit, rendeltünk kaját és 40perc alatt kész is lett persze a köretet felcserélte a 2 kaján én krumplit kaptam a haverom meg rizsát. Visszaküldettük mert mindegyikünk utálja a másik köretét. Persze akkor meg várni kellett a krumplira mert nem tudott megmenteni annyit az én tányéromról Na mondom jólvan, takarodjunk innen. A számlán persze a 2x0,5 liter kóla volt. Ekkor azért elmondtam a hölgynek, h nem voltam még itt de nem is leszek többet
Két SV650 alkatrészt keresek, az egyik a jobb oldali ülés/tank takaró műanyag dekni. Ha tudtok ilyet kérlek szóljatok mindegy milyen szín. bontott is jó, lehetőleg minnél olcsóbban. és a tankba illeszkedő gumi foglalat is érdekelne (ezt egyszer csak elhagytam út közben...)
Az e-bayen ilyet találtam, a kérdésem az hogy ha ez a fajta kapcsoló jó az összes SV-be vagy ezt tipusonként/évjáratonként változik? Ha valakinek van ilyen otthon akkor érdekelne.
Gyári 12e/db, csavar 300Ft.
Aliexpress-ről rendeltem végül 40$-ért a PÁRt.