Lehet, csak ez nem lesz olcsó ugyanis ez pont a gyári oldalidom. Ezért elkérnek 30 ezret is egy oldalért (a gyáriért) az üvegszálas másolat 15körül van. Nekem másikfajta van eladó kompletten 20ért
2004 es 650-es Sv re szeretnék előre a képen látható idomot feltenni.
Honnan lehet ilyen idomot beszerezni, illetve lehet-e egyáltalán erre az évjáratra?
Szezonvégi ruházati és bukósisak akció a fehérvári Kawasakiban
10-60% közötti leárazás sisakokra, ruházatra, dec. 31-ig, vagy amíg a készlet tart!
/AGV, SHOX, GIVI, Berik, Spyke, stb/
Mákod van ha ennyiből megúsztad.
Rosszabb esetben sokkal nagyobb baj is lehetett volna.
Ismerős egy aluljáróban összegyűlt esővízben próbált meg átkelni 1-es golf-al,hajtókartörés lett a vége...
Légszűrő felől nagyon extrém esetben kerülhet bele víz.
A szűrőt megnézted?Ott lehetne nyomokat találni.
Lenne még egy extrém eset,ha hengerfejes lett a gép és a hűtővíz jutott be a hengerbe.
Bár ebben az esetben a szivárgó helyen ment volna el a kompresszió.
Azért nem lehet, mert Kaposvártól indultam kisebb esőben és 30Km-ig nem volt semmi gond. Aztán amikor nagyon elkezdett esni, akkor kezdett kimaradozni a henger, Pestig bírta, ott beállt... De hát többször ellenőriztem közben a gyertyákat.
Első hengernél csak úgy kikapni a gyertyát?
Az nem 2 perces munka, és ha jól tudom a vizet is le kell ereszteni, de még a hűtőt is félre kell fordítani, csak úgy férni hozzá.
Huh. Ha a henger akkor gaz van.
Nem kene buvarhajonak hasznalni.
Csak legszoluron keresztul mehet be viz alapbol ott meg meg kene nezni a csonkot benne van e.
Jaja, szerintem sem törvényszerű.
Amúgy most jut eszembe, hogy nem lehet, hogy megszívattak téged valami "jó fejek"? kivették a gyertyát és megöntötték neked vízzel?
Nekem autónál csinálták azt, hogy lelazították a kerékanya csavarokat, de mág jó, hogy pár km után észrevettem, hogy valami nagyon fura és arra gyanakodtam, hogy leengedett a gumi, aztán megálltam megnézni és akkor láttam, hogy lökdösésnél kotyognak a felnik...
Ha most nem ironizáltál akkor én is arra lennék kíváncsi.
Konkrétan megszorult a dugó, mer nem tudott hova menni a víz... 40 ezerből megúsztam, csak jó lenne ha a jövőben nem kéne attól rettegnem, hogy elkap az eső...
Nem találtam előző bejegyzést ilyenről, nekem nem a gyertya ázott be, hanem konkrétan az első henger tele volt vízzel egy iszonyatos nagy eső után. Azt tudjátok, hogy hol mehet bele a víz?
Lehetséges, hogy a légszűrő tud annyi vizet kapni?
Zöldinek a banditban nem fér be a gsxr cucc.
És emlékeztem hogy Tomikának sem az SV-be.
És nem tudtam hogy miben különbözik a ZX-é.
Ezek szerint egyszerűen a gáztartály lejjebb van.
Akkor szólok neki hogy próbálja meg a ZX-ét.
Viszont barkácsolni kell hozzá. Mondjuk nekem ez inkább pozitív, mint negatív.