Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mar benne van csak az elektromos reszt kell osszerakni.
A gond a blokk alap resze.
Inyektoros purejetbol kell karbist csinalni otthon talalt motyobol.
Minimal penzert.
Piaggo nrg blokkja lesz benne?
Talan hetvegere hekkelek gyujtast neki.
Ráadásul a hátfalból csak a frontrésze látszik...

Hogy állsz a dragrobesszel?
Köszi, a kólás megoldást láttam pl króm lökhárító pucolásra. Ott levitte a rozsdát. Ha minden kötél szakad akkor megitatom egy kis Coca Cola-val :D de szerintem majd csak tavasszal, addig kiderül hogy ereszt e megint a karbi...
Na pont ettől féltem én is, hogy a benzin feloldja a cuccot és megy a kariba is belőle.
Köszi, ezt sem hallottam még. Ma olyat is mondtak nekem, hogy trisó+kavics és ezzel kimosni. igazából fogalmam sincs mi lenne a jó.

Ma megcsináltam a karbit, nem láttam benne piszkot szóval azt sem értem miért nem zárt megint a tűszelep.
Teljesen korrekt enyem 1eves lesz csak 5000alatt volt, kivancsi vagyok meddig fogja birni

Szegeny kis regi aksimmal meg se nyekkent az az angol csoda
Az pestre ment egy bazinagy hatfallal.
Emberunknek a gyri nem jo mert ketmilivel kevesebb.
Siman fel lehetett volna szogelni.
Ilyen időben mit szenvedsz? Menjél astrával!
Siman indul onerobol.
Ma is meloban voltam vele.
Picit cidri es a kodot az a szar shoxos sisak amit ocsemnek vettunk nem szereti.
Szart se latok annyira parasodik.
8000 pár százért,6 éve működő az ér?
Triumphot is indít!
Legolcsbbat bele 5000ert es ha kibirt 2evet mar jobb vagy mint egy 20ezressl ami bir max 4evet
haldoklik az akkum (2008-as még az eredeti ), érdemes télen töltögetni vagy tavasszal vegyek bele egy újat ? vartára gondoltam, van valakinek ilyen ?
Ahhoz előbb meg kéne szabadulni a rajta lévő szintertől.
eloxáltatni nem lehet? végülis alu
Nincs más hátra fényezőhöz kell vinni.
En csak autot lattam ami ezzel volt lefestve, igaz kb szoba auto volt de a gazdaja nagyon dicserte
Használtam már. Nem az igazi, mert lemállik és gyűjti a koszt a "gumis" felülete miatt. Ráadásul felhordani is nehéz ügy...
Fujd le ezzel a gumis cuccal, bar tudomasom szerint csak matt szinek vannak belole
Hmm, köszönöm az infot.
Nekem az a bajom, hogy ha nekiállok csak simán feketével lefújni majd lelakkozni a villát, szerintem nagyon csúnya lesz, olyan igazi "házi barkács"... Ezt szeretném elkerülni, ezért örültem a szinterezés lehetőségének.
De akkor lehet, hogy ez mégsem megoldás...
Sima háztartási ecet 20%-os vagy valami töményebb?

Van finom vakrozsda belül bőven.

Puszta fémfelület nem tolerálja a szárazon állást.

Ez tényleg leszedi?
Nekem is rozsdás volt a tank, esetsav a legjobb megoldás. Értelem szerűen minnél rozsdásabb annál többet, meg többször kell rázogatni benne.
úgy néz ki ismerős nem fog rá igényt tartani
eladó
06 30 635 9305
sv 650hez
itt is ajánlanak pár dolgot, az utolsó elég részletes. http://veteran.forum.hu/feluji...