Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Prop-Tech féle szinkron teszterrel ami Sanyinak is van lehet következtetni a szelepek állapotára is, ha van a környékeden ilyen valakinek érdemes lenne megnézni vele, ez a legegyszerűbb és egy szinkron úgysem árthat.
Proba szerencse,adj neki anyagot, aztan szelephezag ellenorzes aztan szelepet becsiszolni. Igy kizarsz mindent
Sziasztok!
Nem hagy nyugodni ez a kipufogó pirosan izzás.
Ma is 10 percet motorozhattam és az 1-es hengernél a könyök már halványan de pirosodott.Félek megég a kipufogó szelep....
Szerintem két dologtól lehet,szegény a keverék vay nem zár a kipuff szelep.
Kérdés: A keveréket hogyan tudom dúsítani?A suber tű ennél a típusnál fix?Vagy elég lehet az alapjárati csavaron kicsit többet adni neki?
Keresgettem leírásokat de nem nagyon találtam.
köszönöm a segítséget
KB 40-es de nem tuti.
Vegyél kettőt KB egy százasnál nem lehet több.
meg ez a csavar hány mm-s lehet 30-40?
köszönöm az egyik csavart azt fullra elhagytam a másik csavarnak meg a fele van benne
Biztos vagyok benne.
Bar a legjobb lenne ha lenne egy sima m8 as anya amit ha kivened beleprobalnad vagy a rorottet vinned hogy stimmel e a menetemelkedes.
De ha jol emlekszem nem volt spec menet.
nem tudod Zoli hogy az Obiban lehet kapni?
colorrite.com on.
Szia.Nekem ugyan ilyen motorom van,(fekete 2004 sv650N)ha meg mondod,hogy hol nézzem,hol találom,keressem,megpróbálok utána járni neked.

Kéne venni.
az a baj itthon sincs most ilyen
Pótold egy M8-as megfelelő hosszúságú alátétes sima hatlapos csavarral.
Srácok motoroztam ma és eltört az egyik csavar ami fogja a első lámpát meg ezeket
köszönöm
Helló!
A télen valamikor esedékes lenne nekem egy tank horpadás javítás, tudna valaki ajánlani nekem jó szakembert? Olyan megoldást keresek, ami nem gittel feltöltős.
YAY Pearl Nebular Black
Üdv.
Valaki meg tudná mondani nekem a K4-es Sv 650 naked fekete színkódját vagy esetleg a motoron vagy a neten hol tudnék rá bukkani ?
Minek?
Hidrós kuplungot kell venni
Persze.
Mert csak a ket utolso tizenotcentis darabot ami szetcsavarhato es a belso bowdent csinaljak hosszabbra.
Csodalkoznek ha dragabb lenne.
En talan anno ketrugot fizettem de az meg az oskorban volt.
Viszont a kuplungot barhogy fuztem elfert de szarul allt fenn a karnal a fem hajtas.
El is szakitotta egy fel ev alatt.
Nessel sose lesz gond.
3E ft-ért hosszabbíttattam meg a gázbowdent erre szakosodott emberkével, ez sok? A gázmarkolatot meg nem tudod lefordítani!
Ja és még annyi, hogy nézd meg hogy áll az N-esen a gázmarkolat. Ahogy néztük lefelé kell lennie két kis íves csőnek amiben fut a bovden, míg az S-esen fent volt eredetileg. Talán ha úgy próbálod akkor szorulni sem fog. Viszon Sanyinak igaza van amikor azt mondja, hogy nem véletlenül hosszabb az N-es bovden, és az sem, hogy hol van kivezetve a vázon.